Hvordan se The Office UK i Norge?

Den amerikanske versjonen av The Office er en av tidenes beste TV-serier, men den britiske versjonen er på mange måter like morsom. Dessverre for oss nordmenn har den aldri gått på TV, så de færreste av oss har fått sett den, og det er dessuten svært vanskelig å få streamet den her i landet.

Det er per 2020 nemlig ingen streamingtjenester som tilbyr The Office UK her i Norge. Dersom man har amerikansk Netflix kan den derimot streames. I Storbritannia kan den også streames via BBC sine nettsider og Amazon Prime.

Les også: Slik kan du strømme The Office US.

Se The Office UK på DVD

The Office UK har også kommet ut på DVD, og siden det kun er to sesonger av serien koster heller ikke DVD-samlingen en formue. Begge sesongene sammen med de to bonusepisodene kan kjøpes på denne linken. Når vi sjekket prisen lå den på 149kr, men det kan selvsagt endre seg innen du leser dette. Men du kan se oppdatert pris ved å klikke på linken.

Det er kanskje litt gammeldags å se på DVDer nå om dagen, men det er jo egentlig den eneste måten man får sett serien lovlig her i Norge.

Uansett, det er ingen andre måter å se The Office UK på her i Norge, så en av de to måtene ovenfor er mulighetene dine hvis du vil holde deg på rett side av loven.

Les også:

Legg igjen en kommentar