Den amerikanske versjonen av The Office er en av tidenes beste TV-serier, men den britiske versjonen er på mange måter like morsom. Dessverre for oss nordmenn har den aldri gått på TV, så de færreste av oss har fått sett den, og det er dessuten svært vanskelig å få streamet den her i landet.

Det er per 2020 nemlig ingen streamingtjenester som tilbyr The Office UK her i Norge. Dersom man har amerikansk Netflix kan den derimot streames. I Storbritannia kan den også streames via BBC sine nettsider og Amazon Prime.

Dersom man er litt lur kan man derfor fint streame The Office UK fra Norge, men det krever at man bruker en VPN. En VPN lar deg nemlig koble til en server hvor som helst i verden, og når nettsider sjekker IP-adressen din for å avgjøre hvor du befinner deg vil det se ut som om du holder til der hvor VPN-serveren peker. Med andre ord, koble deg til en VPN-tjeneste, velg en server i USA, og se på Netflix som om du bodde i USA. Da er det ikke lenger et problem å streame The Office UK, og du får dessuten tilgang til mye annet snadder. Den vanlige kontoen kan forresten brukes akkurat som vanlig.

Vi på ForklarMeg.com anbefaler NordVPN for å gjøre denne jobben. Denne VPN-tjenesten er best i klassen, og har over 5 000 ulike servere i hele verden. Vi har tidligere testet denne for å streame Disney+ før det kom til Norge slik at vi kunne se The Mandalorian her i Norge. Det fungerte veldig godt, og det er like enkelt å bruke den til å streame The Office UK.

Når man har koblet seg til NordVPN er det bare å velge en server i USA for å se serien på amerikansk Netflix, eller en server i Storbritannia for å se den via BBC sine nettsider. Dersom du leser dette i fremtiden og The Office UK muligens har blitt fjernet fra Netflix, så går det også med en britisk eller amerikansk Amazon Prime.

The Office UK er jo en nokså kort serie med 14 episoder fordelt på to sesonger, så det er godt mulig å se gjennom hele serien i løpet av en prøveperiode.

Se The Office UK på DVD

The Office UK har også kommet ut på DVD, og siden det kun er to sesonger av serien koster heller ikke DVD-samlingen en formue. Begge sesongene sammen med de to bonusepisodene kan kjøpes på denne linken. Når vi sjekket prisen lå den på 149kr, men det kan selvsagt endre seg innen du leser dette. Men du kan se oppdatert pris ved å klikke på linken.

Det er kanskje litt gammeldags å se på DVDer nå om dagen, men det er jo et greit alternativ til alt styret med å fikse en VPN for å kunne se på serien.

Uansett, det er ingen andre måter å se The Office UK på her i Norge, så en av de to måtene ovenfor er mulighetene dine hvis du vil holde deg på rett side av loven.