Hvordan strømme Viaplay på PS4

Få ting er like digg som å slenge seg ned på sofaen og strømme noen av favorittprogrammene sine etter en lang arbeidsdag!

En av de enkleste måtene å strømme innhold fra Viaplay på er ved å bruke en Playstation 4, for om du allerede bruker denne til å spille med er det lite som skal til for å gjøre den om til et strømmesenter også.

Alt du trenger å gjøre for å strømme Viaplay på Playstation 4 er å klikke på appen som heter «TV & Video» fra hovedmenyen til PS4. Deretter klikker du på Viaplay-logoen på den øverste linjen, så starter Viaplay opp av seg selv. Logg inn med brukerkontoen din, og begynn å strømme!

Viaplay sin logo
Viaplay sin logo.

Dersom du ikke finner Viaplay-logoen på linjen med alle de ulike strømmetjenestene må du gå helt til høyere hvor det er en pil. Der er det en stor liste over ulike strømmetjenster, og bare velg Viaplay derfra. Første gangen må du laste ned appen, men dette er veldig fort gjort.

Du trenger ikke å ha Playstation+ for å kunne strømme innhold fra Viaplay, så det eneste du trenger et et aktivt Viaplay-abonnement. Dette fikser du enklest fra PC eller mobil ved å klikke her og registrerer deg eller logger inn.

Med både appen på plass så vel som et aktivt abonnement er det bare å strømme i vei, og du kan se så mye innhold du bare måtte ønske. På PS4 har du tilgang til både alt strømmeinnholdet, så vel som alt ekstrainnholdet du kan leie eller kjøpe på Viaplay.

Det er dessverre ikke mulig å laste ned innhold fra Viaplay for å se det når du ikke har tilgang til internett.

Denne artikkelen inneholder annonser for Viaplay.

Les også:

Legg igjen en kommentar