Hvordan strømme Lost

For mange var Lost den første gode TV-serien de fulgte med på når den gikk på TV, og før eller siden kommer kanskje nostalgien tilbake i form av at du klør etter å begynne å se Lost på nytt.

Til tross for at mange var misfornøyde med slutten var det en knallgod serie med mye mystikk og spenning, og ikke minst en av tidenes beste karakterutvikling. Den fenger fortsatt som en klassiker for de som ønsker å opplese Lost for første gang, og er knallgod for å få liv i nostalgien for de som så serien da den gikk på TV på midten av 2000-tallet.

Det store spørsmålet som gjenstår er jo hvor man kan strømme Lost, og svaret på dette er faktisk like forvirrende som handlingen til Lost til tider kan være.

For 5 års tid siden av Lost tilgjengelig for strømming på Netflix hvor den var tilgjengelig i noen år. Deretter forsvant den fra Netflix, og dukket opp på Viaplay. Lost var tilgjengelig på Viaplay frem til 2021 slik vi har forstått det, men i 2022 flyttet den over til Disney+

Det er ikke så lett å følge med, for hvis du har brukt to år på å se gjennom serien må du altså innom tre ulike strømmetjenester for å få sett alt. Ikke veldig enkelt for oss forbrukere å navigere dette systemet altså..

Lost sin logo

Du kan få Lost fysisk på DVD eller Blu-ray

Det er også mulig å kjøpe Lost på DVD eller Blu-ray. Denne har en litt stiv pris, og du kan få DVD-samlingen for omtrent 650 kroner på CDON, mens Blu-ray-utgaven er litt billigere og kan fås for 899 kroner på CDON. Prisene er hentet 10. februar 2021, og kan endre seg.

Så fysiske disker av de 6 sesongen av Lost er ikke direkte billig, men med over 20 episoder på 42 minutter i hver sesong er det snakk om mange timer med underholdning. For ikke å snakke om at Lost er en av TV-seriene som er verdt å ha i samlingen sin!

Denne artikkelen inneholder annonser for CDON og Viaplay.

Les også:

Legg igjen en kommentar