Hvorfor kommer Freia Påskeegg uten plastskje? Forklart!

For mange er Freia Påskeegg selve symbolet på påske, og disse fire sjokoladeeggene med fyll i en kartong har lenge vært utrolig populære blant både barn og voksne.

Om du kjøper Freia Påskeegg i 2021 eller senere merker du derimot raskt en stor forandring fra tidligere år. Freia Påskeegg kommer nemlig uten de to lilla plastskjeene som pleide å følge med!

Det er ikke noe feil med pakken med egg du kjøpte, men heller et valg Freia har tatt. For selv om Freia ikke ønsker å ta klimavennlige valg ved å kutte ut palmeolje, påstår de at de droppet skjeene av hensyn til miljøet.

Så Freia har altså rett og slett sluttet å legge med plastskjeer i kartongen med påskeeggene sine for å redusere plastforbruket. De sier at dette sparer samfunnet for to tonn plast hvert år.

Hvis du skal spise Freia Påskeegg i år må du derfor planlegge litt bedre, for nå må du ha tilgang til egne skjeer når du skal spise dem. Om du er heldig finner du en smal teskje i bestikkskuffen hjemme, for de fleste teskjeer med normalstørrelse er ubehagelig store for å bruke til å spise påskeeggene med.

Les også:

Legg igjen en kommentar