Tenerife eller Gran Canaria for barnefamilier? Forklart!

Når barnefamilier skal velge mellom Tenerife og Gran Canaria for deres ferie, er det mange faktorer å vurdere. Denne artikkelen vil sammenligne de to øyene og gi innsikt i hva hver av dem kan tilby for en minneverdig familieferie.

Valget mellom Tenerife og Gran Canaria for barnefamilier avhenger av hva man prioriterer. Tenerife har et større utvalg av attraksjoner og natur, mens Gran Canaria har flere barnevennlige strender og et mer variert landskap. Begge øyene har et godt utvalg av familiehoteller og aktiviteter.

Tenerife for barnefamilier

Attraksjoner og aktiviteter

Tenerife, den største av Kanariøyene, tilbyr et bredt spekter av attraksjoner og aktiviteter som passer for barnefamilier. Øya er kjent for sine fornøyelsesparker, som Loro Parque og Siam Park.

Loro Parque er en dyre- og botanisk hage med et stort akvarium og delfinshow, mens Siam Park er en populær badeland med et bredt utvalg av vannsklier og bassenger.

Naturopplevelser og landskap

Tenerife har et variert landskap som inkluderer vulkanen Teide, som er Spanias høyeste fjell og et UNESCOs verdensarvsted. Familier kan nyte fotturer i nasjonalparken rundt vulkanen eller ta en taubane til toppen.

Øya har også flere strender, men noen av dem er steinete og mindre barnevennlige.

Gran Canaria for barnefamilier

Barnevennlige strender

Gran Canaria har et stort utvalg av strender som passer for barnefamilier. Øya er kjent for sine lange sandstrender med rolig vann og gode fasiliteter.

Playa del Inglés, Maspalomas og Amadores er noen eksempler på populære barnevennlige strender på Gran Canaria.

Landskap og aktiviteter

Gran Canaria er kjent for sitt varierte landskap, som inkluderer fjell, sanddyner og grønne daler.

Øya tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter, fra fotturer og sykling til båtturer og vannsport. Familier kan også besøke Palmitos Park, en dyre- og botanisk hage med et akvarium og delfinshow.

Les også:

Legg igjen en kommentar