Hva er forskjell på Nintendo Switch og Nintendo switch OLED? Forklart

I denne artikkelen vil vi se på forskjellene mellom Nintendo Switch og Nintendo Switch OLED, to varianter av den populære spillkonsollen. Vi vil undersøke hva som skiller dem når det gjelder skjerm, design, lagringsplass og andre aspekter.

Hovedforskjellen mellom Nintendo Switch og Nintendo Switch OLED er skjermteknologien, men det finnes også andre forskjeller, som forbedret lyd og en større lagringskapasitet på OLED-modellen. Begge konsollene har imidlertid samme ytelse og spillbibliotek.

Nintendo Switch mer Mario Kart 8 Deluxe

Skjermteknologi og størrelse

Skjermen er den mest åpenbare forskjellen mellom de to konsollene:

Nintendo Switch

Den originale Nintendo Switch har en 6,2-tommers LCD-skjerm med en oppløsning på 1280 x 720 piksler i håndholdt modus og opptil 1920 x 1080 piksler når den er koblet til en TV.

Nintendo Switch OLED

Nintendo Switch OLED, derimot, har en større 7-tommers OLED-skjerm med samme oppløsning som den originale modellen. OLED-teknologien gir bedre bildekvalitet med dypere svartnivåer, høyere kontrast og mer levende farger.

Design og byggekvalitet

Selv om begge konsollene har et lignende design, finnes det noen små forskjeller:

Justerbar stativ

Nintendo Switch OLED har et bredere og justerbart stativ som gjør det enklere å spille i bordmodus, mens den originale Switch har et smalere og mindre fleksibelt stativ.

Forbedret lyd

OLED-modellen har også forbedret lyd for en bedre lytteopplevelse i håndholdt og bordmodus.

Lagringskapasitet og batterilevetid

Lagringskapasitet og batterilevetid er andre viktige faktorer å vurdere:

Lagringskapasitet

Nintendo Switch OLED har en intern lagringskapasitet på 64 GB, noe som er en fordobling i forhold til den originale Switch, som har 32 GB. Begge kan ha et ekstra minnekort for å øke lagringskapasiteten.

Batterilevetid

Batterilevetiden er omtrent den samme for begge konsollene, med en varighet på 4,5 til 9 timer, avhengig av spillet og innstillingene.

Konklusjon: Nintendo Switch vs. Nintendo Switch OLED

Den viktigste forskjellen mellom Nintendo Switch og Nintendo Switch OLED er skjermteknologien, med OLED-modellen som tilbyr en større og bedre skjerm. Andre forskjeller inkluderer en større lagringskapasitet, et justerbart stativ og forbedret lyd på OLED-modellen.

Valget mellom de to konsollene vil i stor grad avhenge av personlige preferanser og budsjett, da begge konsollene gir tilgang til det samme spillbiblioteket og har samme ytelse.

Les også:

Legg igjen en kommentar