Kan man spille Nintendo Switch Lite på TV-en? Forklart

Nintendo Switch Lite er en billigvariant av Nintendo Switch, og koster omtrent 2 500 kroner istedenfor 4 200 kroner som du må ut med for ikke-Lite-utgaven. Den største forskjellen på konsollene er jo at Nintendo Switch Lite egentlig er en håndholdt konsoll mens Nintendo Switch er en vanlig konsoll som kan spilles både på TV og som håndholdt. Men så kommer jo spørsmålet, er det i det hele tatt mulig å koble Nintendo Switch Lite opp mot en TV?

Annonse: Nintendo Switch Lite kan kjøpes hos Kjell & Company for en konkurransedyktig pris, gratis frakt, og rask levering!

Dessverre er det praktisk talt umulig å spille Nintendo Switch Lite på TV-en. I Lite-utgaven er det ingen koblinger som lar deg koble den mot TV, og du har verken HDMI-utgang eller en kabel som kan konverteres til å vise bildet. Det er derfor så godt som umulig å spille Nintendo Switch Lite på TV-en.

Nintendo Switch. Obs. bildet viser en normal (ikke-lite) variant.

Det har vært eksempler på folk som har åpnet opp hele konsollen for å lodde på utgang for HDMI-kabel, men dette er ikke spesielt fornuftig i praksis. Utstyret koster en del penger, du mister garantien på konsollen, og bildet du får på TV-skjermen er betydelig verre enn det du får med en vanlig Nintendo Switch. Så dette har vært mer for å vise at det er mulig å modde den til å spille på TV, mens det i praksis er ubrukelig siden summen for alt utstyret overgår forskjellen mellom prisen for å kjøpe en vanlig ikke-Lite-konsoll.

Les også: De beste familiespillene til Nintendo Switch.

Så dersom du har lyst til å spille på TV-en anbefaler vi å kjøpe en vanlig Nintendo Switch. Det koster litt mer penger, men vi synes i alle fall de ekstra 1 700 kronene er vel verdt det for å kunne sitte i sofaen og spille på storskjermen.

Denne artikkelen inneholder annonser for Kjell & Company.

Les også:

Legg igjen en kommentar