Hvordan se film på Nintendo Switch

I denne artikkelen vil vi utforske hvordan man kan se film på Nintendo Switch, en populær spillkonsoll. Vi vil se på ulike metoder og programmer som kan benyttes for å få mest mulig ut av filmopplevelsen på denne plattformen.

Nintendo Switch tilbyr flere løsninger for å se film, inkludert bruk av strømmetjenester som Hulu og YouTube. Det er også mulig å konvertere filmer og overføre dem til konsollen for offline visning.

Nintendo Switch mer Mario Kart 8 Deluxe

Strømmetjenester på Nintendo Switch

Nintendo Switch har en eShop der man kan laste ned applikasjoner og spill. Flere populære strømmetjenester har egne applikasjoner som kan lastes ned og brukes på konsollen:

Netflix

Selv om Netflix ikke er tilgjengelig som en egen app på Nintendo Switch per september 2021, er det mulig at det blir tilgjengelig i fremtiden. Netflix og Nintendo har uttalt at de er i samtaler om å bringe tjenesten til plattformen.

Hulu

Hulu er en amerikansk strømmetjeneste som tilbyr filmer, TV-serier og annet innhold. Applikasjonen kan lastes ned fra Nintendo eShop og brukes på Switch. Det er viktig å merke seg at Hulu kun er tilgjengelig for brukere i USA.

YouTube

YouTube-appen kan lastes ned gratis fra Nintendo eShop og gir tilgang til et enormt bibliotek av videoer, inkludert filmer og TV-serier. Det er også mulig å se YouTube Premium-innhold hvis man har et abonnement på tjenesten.

Konvertere filmer og overføre til Nintendo Switch

En annen metode for å se film på Nintendo Switch er å konvertere filmer til et format som støttes av konsollen og overføre dem for offline visning. Dette kan være nyttig når man ikke har tilgang til internett eller ønsker å spare data.

Konvertere filmer

For å konvertere en film til et format som støttes av Nintendo Switch, kan man benytte seg av ulike videokonverteringsprogrammer som finnes på nettet. Disse programmene lar deg velge format, kvalitet og andre innstillinger som passer best for konsollen.

Overføre filmer til konsollen

Etter at filmen er konvertert, kan den overføres til et microSD-kort som støttes av Nintendo Switch. Når kortet er satt inn i konsollen, kan filmen spilles av ved hjelp av en mediaspiller som støtter det konverterte formatet.

Støttede filmformater på Nintendo Switch

Nintendo Switch støtter ikke direkte avspilling av filmfiler som standardfunksjon. Det finnes imidlertid enkelte homebrew-applikasjoner og mediaspillere som kan installeres på konsollen for å støtte avspilling av filmer. En populær mediaspiller for Nintendo Switch er «Plex».

Når du bruker en mediaspiller som Plex, kan du se filmer i forskjellige filformater som støttes av mediaspilleren. Noen av de vanligste filformatene som støttes av slike mediaspillere inkluderer MP4, MKV, AVI og MOV.

Vær oppmerksom på at installasjon av homebrew-applikasjoner og mediaspillere som ikke er offisielt støttet av Nintendo, kan føre til at garantien på konsollen blir ugyldig, og det er en risiko for å få problemer med konsollen. Så vær forsiktig og gjør grundig research før du installerer slike programmer på din Nintendo Switch.

Les også:

Legg igjen en kommentar