Hvordan få bra lys til selfier

Det er utrolig irriterende når man har lagt alt til rette for å skulle ta en selfie, men merker at lyset gjør at bildene blir mye styggere enn de burde være! Ingen vil jo poste selfier med dårlig lys, men om du bor i en kjellerleilighet eller et annet sted med dårlig naturlig lys kan dette være et stort problem.

Det finnes heldigvis noen gode løsninger for å få godt lys til selfier, og vi skal se nærmere på noen produkter du kan bruke for å gjøre lyssettingen til selfiene veldig mye bedre.

Bruk en selfielampe med mobilfeste for å få bra lys til selfier

Dersom du publiserer en del selfier på sosiale medier bør du skaffe deg en skikkelig selfielampe. Disse er utformet for å gi et fint og naturlig lys, og har feste hvor du henger mobilen i midten av lampen.

På denne måten lyser den opp fra alle sider, og det ser ikke ut som om du bruker en lampe for å få lyset, men heller at det er naturlig lys. Den kommer med både varmt lys, kaldt lys, og blandet lys, så man må finne hvilken som passer best med bakgrunnslyset man allerede har. Alle tre modusene kommer dessuten med ti lysstyrker, så du har full fleksibilitet til å få det perfekte lyset til selfiene dine.

Selfie lys

Den er enkelt å få med seg, og både lampen og mobilholderen er justerbare, så du kan bruke den omtrent overalt. Perfekt til deg som vil ta gode selfier rundt i hele huset ditt, eller kanskje til og med i hagen!

En genial ting med denne er at lyset også er godt nok til å fungere for deg som skal filme, enten det er via Twitch, på TikTok eller om du skal lage YouTube-videoer. Du kan enten bruke USB for å få strøm til lampen, eller koble den rett i strømuttaket.

Du kan kjøpe en selfielampe hos blant annet Coolstuff.

Skaff deg en bærbar selfie-lampe

Dersom du synes det er litt drøyt å ha en profesjonell selfielampe med 360 graders lys, finnes det også enklere alternativer som lar deg få godt lys til å ta selfier med. For eksempel har du en bærbar selfie-lampe som du fester til baksiden av mobilen din. Fordelen med denne er at du kan ha den i ryggsekken, lomma eller veska, så er det bare å dra den opp uansett hvor du er.

Bærbart selfie lys

Denne er perfekt for når du skal ta selfier mens du er på farta, men får stygge bilder fordi det er dårlig belysning i bygget du er i, eller er grått og mørkt utendørs. Da er det bare å fiske frem selfie-lyset og ta bilder uten å stresse mer over det.

Det bærbare selfie-lyset du kan kjøpe hos Coolstuff har tre ulike lysstyrker, og 20 ulike LED-pærer som gir et jevnt og naturlig lys. Den festes enkelt med en clip-on-dings, og har et innebygd batteri som lar deg bruke den fritt fra mobilen. Batteritiden er ikke verdens beste, men du kan enkelt koble den til mobilen med USB-kabel for å dra strøm fra denne.

Denne artikkelen inneholder annonser for Coolstuff.

Les også:

Legg igjen en kommentar