Hvordan spare godteriet til helga

Du er ikke alene om å slite med å ha godteri i kjøleskapet eller skapet, og skulle la det stå i fred frem til helga kommer. Faktisk vil de fleste av oss ende opp med å ta seg en smaksprøve eller to før det er lørdag og tid for å finne frem godteriet.

For å unngå å spise godteriet før helga kommer må man enten ha en viljestyrke av stål, eller en kjekk liten dings for å hjelpe deg.

Det finnes nemlig en kjøkkensafe som lar deg gjemme unna alt av godteri og søtsaker, og sette på et tidsur som begrenser når du får tilgang til det igjen. Du legger enkelt nok alt opp i den, regner ut hvor lenge det er til du er ferdig med lørdagsmiddagen, og setter på timeren. Nå er lokket låst tid tiden er utløpt!

Kjøkkensafe

Denne dingsen er helt perfekt for oss som ikke klarer å holde oss unna sjokoladebitene eller potetgullet på onsdagskvelder når vi er slitne etter en hektisk dag på jobben! Eller for oss som har en samboer som ikke har noen god forklaring på hvorfor det tilsynelatende er mindre igjen av lørdagsgodtet enn du husket.. Med en kjøkkensafe er det veldig enkelt å spare alt godteriet til helga!

Med litt kreativitet kan du også bruke kjøkkensafen til helt andre ting enn bare søtsaker. Hva med å legge fjernkontrollen der når du ikke egentlig skal se på TV? Eller mobilen når du trenger å tilbringe litt mer tid mer barna?

Kjøkkensafen kan kjøpes for blant annet Coolstuff. Den kommer i både gjennomsiktig for de som liker å torturere seg selv, eller med farge for oss som ikke orker å se på godteriet som er låst vekk hver gang vi åpner kjøkkenskapet.

Kjøkkensafen kan stilles inn for å låse vekk tingene i inntil 10 døgn, men kan også stilles inn på så lite som ett minutt. Den tåler kjøleskapet, og har selvsagt ikke noen nødsfunksjon for når du bare må ha tingene dine litt tidligere. Det er jo selvsagt mulig å bryte den opp, men da må du også regne med at den går i stykker, så må du leve med skammen om at du gikk til disse ekstreme lengdene for å få tak i det du hadde gjemt vekk.

Denne artikkelen inneholder annonser for Coolstuff.

Les også:

Legg igjen en kommentar