Hvordan dusje på telttur

Noe av det verste med å være på telttur i flere dager er at man føler seg så møkkete etter en stund, og savnet etter en deilig dusj kan bli stort for mange. Det finnes heldigvis en god løsning på dette problemet, for det er mulig å dusje selv om man er på telttur langt vekk fra sivilisasjonen!

Det eneste du trenger for å dusje når du er ute på telttur er en portabel dusj som denne fra Coolstuff. Denne bærbare dusjen fungerer ved at du legger pumpa nede i en stor bøtte med vann, slår den på, og får vann som renner ut av dusjhodet som en vanlig dusj! Selve dingsen tar ikke store plassen, og er enkelt å ta med seg i ryggsekken.

Bærbar dusj

Den bærbare dusjen fungerer ved at man lader pumpa med USB-kabel. Hver lading holder til over 1 time med dusjing, så den trenger ikke å lades konstant heller, og dusjen kan fint fungere uten å lades over mange dager hvis man er litt gjerrig med lengden på dusjen sin.

Selve dusjhodet kan du enten ha i hånden, eller feste kroken til for eksempel en grein, så den henger av seg selv. Om du ikke har en bøtte tilgjengelig kan du for eksempel legge pumpa i en liten bekk med rennende vann som er altfor liten til at du kan bade i, men som fungerer knallbra for denne dusjen!

pumpe til bærbar dusj

Noen andre steder man kan bruke en slik teltdusj er campingplasser hvor man ikke vil bruke fellesdusjene, på festivaler hvor det kan være timelange køer for dusjer, eller hvor som helst hvor det ikke er en dusj. Ellers er den genial å ha med seg på stranda og andre steder hvor man vil vaske vekk sand som kommer inn i alle slags kriker og kroker.

Så med en slik bærbar dusj trenger du aldri å føle deg skitten uansett om du er på en ukes lang telttur ute i villmarka, skal på en støvete festival, eller mangler dusj på campingplassen din.

Les også:

Legg igjen en kommentar