Hvordan ta sikkerhetskopi av Yahoo Mail

Sikkerhetskopiering av din Yahoo Mail-konto beskytter deg mot å miste viktige e-poster og kontakter. Denne artikkelen gir deg en trinnvis veiledning for å ta sikkerhetskopi av din Yahoo Mail-konto og holde dataene dine trygge.

Sikkerhetskopiering av Yahoo Mail med en e-postklient

Konfigurere Yahoo Mail med en e-postklient

En enkel måte å ta sikkerhetskopi av Yahoo Mail-kontoen din på er å konfigurere den med en tredjeparts e-postklient, som Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird eller Apple Mail. For å gjøre dette, må du først aktivere «Tillat apper som bruker mindre sikker pålogging» i Yahoo Mail-innstillingene.

Deretter kan du følge veiviseren for e-postklienten for å legge til Yahoo Mail-kontoen din ved å bruke IMAP-protokollen.

Eksportere e-poster fra e-postklienten

Når Yahoo Mail-kontoen din er konfigurert med en e-postklient, kan du enkelt eksportere og sikkerhetskopiere e-postene dine.

De fleste e-postklienter har en innebygd funksjon for å eksportere e-poster til filer som kan lagres lokalt eller i skyen.

For eksempel, i Mozilla Thunderbird kan du eksportere e-poster som EML-filer ved å høyreklikke på en e-post og velge «Lagre som» eller «Lagre alle som» for å eksportere flere e-poster samtidig.

Sikkerhetskopiering av Yahoo Mail-kontakter

Eksportere kontakter fra Yahoo Mail

For å sikkerhetskopiere kontaktene dine fra Yahoo Mail, må du først eksportere dem. Logg inn på Yahoo Mail-kontoen din, klikk på «Kontakter»-ikonet i venstre sidemeny, og deretter på «Handlinger» i øvre høyre hjørne.

Velg «Eksporter» fra rullegardinmenyen, og følg veiviseren for å eksportere kontaktene dine til en fil. Du kan velge å eksportere kontaktene dine i forskjellige formater, som CSV, vCard, eller Yahoo CSV.

Lagre kontaktene dine på en sikker plass

Når du har eksportert kontaktene dine, kan du lagre filen lokalt på datamaskinen, en ekstern harddisk, en USB-minnepinne, eller i skyen for ekstra beskyttelse mot datatap.

Det er også lurt å lagre sikkerhetskopien av kontaktene dine på et annet fysisk sted eller i skyen for å beskytte mot uforutsette hendelser som brann eller flom.

Oppsummering

Sikkerhetskopiering av Yahoo Mail-dataene dine er en viktig prosess for å beskytte deg mot tap av verdifull informasjon. Ved å benytte en e-postklient og eksportere kontakter, kan du enkelt ta sikkerhetskopi av Yahoo Mail-kontoen din og holde dataene dine tryg

Les også:

Legg igjen en kommentar