Kan damer bruke Recrea Forte? (Alt du må vite om Recrea Forte for kvinner)

Recrea Forte er et reseptfritt legemiddel mot arvelig hårtap. De fleste tenker jo på menn når de tenker på skallede personer, men kvinner kan også ha problemer med arvelig hårtap.

Hos damer utarter problemet seg litt annerledes ved at de får veldig tynt og pistrete hår. Dette vil på sikt få små, skallede områder, men om man har langt hår kan man i stor grad skjule det.

Til tross for at det er mindre fremtredende hos kvinner er arvelig hårtap hos damer er stort problem for dem som får det, da det gjør veldig mye med selvfølelsen.

I likhet med menn kan også kvinner bruke Recrea Forte dersom de lider av arvelig hårtap. Det har like god effekt, men har også noen bivirkninger som mange mistrives med (som tørr hodebunn).

Merk at dette legemiddelet kun hjelper mot arvelig håravfall, ikke mot hårtap som følge av ting som stress, amming og lignende.

Man får kjøpt det reseptfritt på apotek. Man kan også bestille det på nettapotek som for eksempel hos Apotekhjem her, så sparer man også litt penger per pakke sammenlignet med vanlige apotek. I tillegg får man det jo rett i postkassen, så man slipper turen til apoteket.

Les også: Hvem kan bruke Recrea Forte? Forklart.

Mange synes jo det er litt flaut å gå på apoteket for å kjøpe Recrea Forte, og det skjønner jeg godt. Så bare stikk innom Aptekhjem for å få det rett i postkassen.

Slik kan kvinner bruke Recrea Forte

Kvinner kan bruke Recrea Forte på akkurat samme måte som menn. Det vil si at man smører linimentet inn på hodebunnen hver morgen og kveld så lenge som man ønsker en bedre effekt.

Ved bruk av Recrea Forte vil man oppleve at hårsekkene begynner å produsere nye, sterkere og tykkere hårtråder. Mange vil oppleve at håret blir tykkere, og noen får også god effekt av at det begynner å vokse til i skallede områder.

I likhet med alle andre legemidler er det ulik effekt hos hver person som bruker dem, men Recrea Forte har en god effekt på omtrent 6 av 10 som bruker det, så det er ofte verdt å prøve i alle fall.

En del vil også oppleve bivirkninger, og den vanligste bivirkningen er tørr hodebunn. En del opplever også hårtap de første to ukene. Dette skjer fordi håret går inn i en aktiv fast, og slipper de gamle hårtrådene. For mange er dette veldig kjipt, men det er faktisk et tegn på at legemiddelet fungerer for deg.

Les mer: 12 tips til deg som skal bruke Recrea Forte.

Uansett, det er mange kvinner som bruker Recrea Forte, og mange har hatt god effekt av det. Om du lider av arvelig håravfall bør du ta en snakk med legen din for å sjekke om det er noe for deg. Legemiddelet er i utgangspunktet reseptfritt, og kan derfor bestilles fra nettsider som Apotekhjem. Da får du pakken rett i postkassen.

Til tross for at det er reseptfritt kan det være fordeler med å komme i kontakt med lege før man kjører på, da disse har god erfaring med løsninger mot hårtap, og kan hjelpe deg med råd for å få det til å fungere godt.

Denne artikkelen inneholder reklameannonser for Apotekhjem. Konsulter deg alltid med en lege eller fagpersonell som apotekteknikere før du kjøper eller bruker legemidler.

Les også:

Legg igjen en kommentar