Hvordan filme skjermen på Nintendo Switch

Når man skal gjøre noe kult i et spill er det kult å kunne filme begivenheten. Kanskje har man venner som er skeptiske til at du faktisk fikk til det du forteller, eller ønsker du kanskje å laste opp klippet på internett?

Det er uendelig mange grunner til å skulle filme skjermen på Nintendo Switch, men dessverre er det også noen kraftige begrensninger på hvor mye du kan filme. Det er nemlig kun mulig å filme klipp på 30 sekunder av gangen, så det er veldig kronglete å skulle filme større mengder med innhold fra konsollen.

For å filme klippene på Nintendo Switch kholder du nede Capture-knappen i rundt ett sekunds tid. Dette lagrer et klipp av de siste 30 sekundene med spilling, så blir dette lagret på maskinen din, og foreviget. Perfekt hvis du gjør noe kult i et spill som du vil vise frem!

Nintendo switch joy con med knappen du trenger for å ta skjermbilde

Det er ingen enkle måter å filme frem i tid eller filme lengre enn disse 30 sekundene, og da må du bruke et capture card eller lignende som er koblet til konsollen din. Da må du kjøpe et eksternt kort som kobles mot Nintendo Switch-konsollen din, og er veldig kjekt å ha hvis du skal lage gameplay-videoer eller streame spillingen på tjenester som Twitch.

Les også:

Legg igjen en kommentar