Hvordan få gratis kondomer

Det er mange grunner til å bruke kondomer, for disse beskytter ikke bare mot uønsket graviditet, men også sykdommer samtidig som den ikke har noen bivirkninger. Her i Norge får man kjøpt kondomer på alle dagligvarebutikker og bensinstasjoner, og det er stort sett veldig enkelt å få tak i.

Prisen for å kjøpe kondomer er typisk et sted mellom 50 og 80 kroner for en pakke, så det er ikke spesielt dyrt, selv om det selvsagt er en utgift det også. Det finnes derimot måter man kan få tak i gratis kondomer på!

Den enkleste måten å få tak i gratis kondomer på er ved å bestille dem fra Gratiskondomer.no. Gå inn dit, velg ønsket type kondom, skriv inn navn og adresse, og bekreft bestillingen med SMS. Deretter er det bare å vente i noen dager, så kommer en pakke med 15 gratis kondomer i postkassen!

Nettsiden Gratiskondomer.no er eid av Helsedirektoratet, og har personer under 25 år, samt flyktninger og et par andre grupper som målgruppe. Det er likevel ingen begrensninger for hvem som kan bestille gratis kondomer derfra, så det er bare å bruke den akkurat som målgruppen dersom du ønsker.

Selve pakken med de 15 kondomene kommer i en konvolutt som er nokså diskret. Du betaler ingen verdens ting utenom det du må betale for å sende inn bekreftelsesmeldingen på SMS for å bekrefte bestillingen din.

Alle i Norge kan bestille gratis kondomer fra Gratiskondomer.no og få dem levert i postkassen.

Andre kilder til gratis kondomer

Det er også andre steder man kan få tak i gratis kondomer, og følgende steder pleier å ha gratis kondomer tilgjengelig:

  • Helsesøster på skoler fra ungdomstrinnet og oppover.
  • På alle helsestasjoner for ungdom eller helsestasjoner for studenter.
  • På asylmottak.
  • I fengsel.
  • Det skal være enkelt tilgjengelig i militæret.

Les også:

Legg igjen en kommentar