Hvordan gjette på Maskorama

Maskorama har virkelig tatt Norge med storm, og i dette programmet er det åtte kjendiser som har skjult seg bak hver sin heldekkende maske. Underveis i programmet får man noen hint om hvem det er som skjuler seg bak de ulike maskene, og du som publikum kan være med på gjetteleken.

Den som gjetter riktig kan være med i trekningen av premier, så det er alltid gøy å prøve seg hvis du har mistanke om hvem det er som skjuler seg!

Hver uke er det en ny kjendis som avsløres, og dem som har gjettet riktig kan da få med seg noen premier hjem. Men hvordan skal man egentlig være med på årets store gjettelek?

For å gjette hvem det er som skjuler seg bak maskene på Maskorama må du gå til denne siden på NRK sine nettsider. Der må du lage deg en brukerkonto med navn og e-post, samt velge et passord for å logge inn. Deretter er det bare å klikke på masken til den du vil gjette på, og skrive inn navnet på den kjendisen du tror skjuler seg bak masken.

Slik ser det ut når du skal gjette på en deltaker. Her skriver du altså inn hvem du tror skjuler seg bak masken. Skjermbilde fra NRK sine nettsider.

Les mer: Maskorama: oversikt over alle deltakere!

Du kan gjette på nytt hver uke, og til og med endre hvem du tror det er underveis i et program. Det er først når den deltakeren med færrest favorittstemmer som røpes at det er for sent å endre hvem du tror det er. De som har gjettet riktig innen det punktet er da med i trekningen av premier, mens alle andre må prøve på nytt neste uke.

Les også:

En kommentar om “Hvordan gjette på Maskorama”

Legg igjen en kommentar