Hvordan merke alt turutstyret raskt og enkelt

Det er få ting som er kjedeligere enn å glemme igjen dyrt turutstyr, en jakke eller kanskje et par sko på en fjellhytte, selv om det er noe som skjer overraskende ofte. Noen er jo litt mer surrete enn oss andre, men det er uansett aldri noe gøy å glemme igjen tingene sine – spesielt på steder hvor det kan ta flere dager med gåing før man kommer tilbake opp til. Derfor skal vi i denne artikkelen se litt nærmere på hvordan man kan merke alt turutstyret sitt raskt, enkelt og billig, så er man nesten garantert å alltid få igjen tingene sine.

Det finnes nemlig merkelapper som egner seg godt for turutstyr, som disse klisterlappene. De fleste forbinder kanskje slike navnelapper med barnehagen eller barneskolen, men det er slettes ikke dumt å ha slike på dyrt turutstyr. Her kan man få dem i stilrene varianter hvor man kan skrive på navn og telefonnummer.

Klisterlapper har et slags lim, og kan minne veldig om et klistremerke. Disse lappene kan festes på nesten alle slags ting, og både klær, sko, sekker, emaljekopper, termoser, truger og lignende har grep til dem. Om det er mye ytre påkjenninger for lappene vil de over tid falle av (som om du fester dem på skiene), men da er det bare å sette på nye igjen.

Dersom du glemmer igjen noe på en fjellhytte eller til og med ute i naturen er det nå utrolig mye større sjanse for at du får det igjen. Det er jo ikke det at folk har lav terskel for å stjele tingene dersom det ikke er navnelapp, men de har jo heller ingen mulighet for å vite hvem som egentlig eide tingen. Med en navnlapp med telefonnummer vil du trolig få en telefon eller SMS dersom du glemmer igjen noe, så kanskje du kan avtale at de tar den med til et sted hvor dere kan møtes for overlevering.

Har du utstyr for mange tusen kroner er det ingen tvil om at slike navnelapper er en billig forsikring!

Denne artikkelen inneholder annonser for Askeladden Navnelapper.

Les også:

Legg igjen en kommentar