Hvordan ta sikkerhetskopi av Google Docs

Å ta sikkerhetskopi av Google Docs er viktig for å beskytte dine viktige dokumenter mot utilsiktet tap eller skade. Denne artikkelen viser deg hvordan du enkelt sikkerhetskopierer Google Docs.

Lær hvordan du tar sikkerhetskopi av Google Docs ved hjelp av ulike metoder, inkludert eksport til andre filformater, Google Drive-synkronisering og tredjepartsapper.

Eksporter dokumenter til andre filformater

En enkel metode for å sikkerhetskopiere Google Docs er å eksportere dem til et annet filformat, for eksempel Microsoft Word eller PDF. Her er trinnene for å gjøre dette:

 1. Åpne Google Doc du ønsker å ta sikkerhetskopi av.
 2. Klikk på «Fil» i menyen øverst til venstre.
 3. Velg «Last ned» og deretter det ønskede filformatet, for eksempel «Microsoft Word (.docx)» eller «PDF-dokument (.pdf)».
 4. Filen blir lastet ned til datamaskinen din, og du kan lagre den på et sikkert sted, for eksempel en ekstern harddisk eller en skytjeneste som Dropbox eller OneDrive.

Google Drive-synkronisering

En annen måte å sikkerhetskopiere Google Docs på er å bruke Google Drive-synkronisering. Dette lar deg synkronisere dokumentene dine med datamaskinen din, slik at du alltid har en lokal kopi.

 1. Last ned og installer Google Drive for skrivebordet på datamaskinen din.
 2. Logg inn med Google-kontoen din og følg instruksjonene for å konfigurere synkroniseringen.
 3. Velg mappen på datamaskinen din hvor du vil lagre sikkerhetskopiene av Google Docs.
 4. Når synkroniseringen er fullført, vil du ha en lokal kopi av alle Google Docs i den valgte mappen på datamaskinen din.

Tredjepartsapper for sikkerhetskopiering

Det finnes også tredjepartsapper som kan hjelpe deg med å sikkerhetskopiere Google Docs automatisk. Noen populære alternativer inkluderer:

 • Backupify: En skybasert sikkerhetskopieringstjeneste som automatisk sikkerhetskopierer Google Docs og andre Google Workspace-data.
 • Spinbackup: En tjeneste som tilbyr automatisk sikkerhetskopiering og gjenoppretting av Google Docs og andre Google Workspace-data, samt beskyttelse mot datatap og cybertrusler.
 • SysCloud: En skybasert sikkerhetskopierings- og gjenopprettingsløsning som beskytter Google Workspace-data, inkludert Google Docs, mot tap og trusler.

Konklusjon

Det er viktig å ta sikkerhetskopi av Google Docs for å beskytte dine verdifulle dokumenter.

Ved å følge metodene som er beskrevet i denne artikkelen, inkludert eksport til andre filformater, Google Drive-synkronisering og bruk av tred

Les også:

Legg igjen en kommentar