Hvordan slå av kontrolleren på PS5

Playstation 5 kommer med en helt ny utgave av DualSense, og med nytt design kommer også nye fremgangsmåter. Det er nemlig ulikt hvordan man slår av den nye kontrolleren til PS5 sammenlignet med den vi alle ble vandt til på PS4, så i denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan man slår av PS5-kontrolleren.

For å slå av PS5-kontrolleren må du trykke på Playstation-knappen på kontrolleren. Gå ned til ikonet av en kontroller fra menyen som kommer opp. Klikk på ikonet og velg «Turn off controller» eller «Slå av kontrolleren», så slår kontrolleren seg av.

Playstation 5 med kontroller

For å slå på PS5-kontrolleren igjen trenger du bare å trykke på Playstation-knappen igjen, så slår den seg på veldig raskt.

Selve Playstation-knappen som du må bruke både for å slå av og slå på kontrolleren er altså Playstation-logoen midt på PS5-kontrolleren. Denne er ikke bare en logo, men også en knapp du kan trykke på.

Det er lurt å slå av kontrolleren når den ikke er i bruk, eller når du skal se på TV-serier i timevis på PS5. For selv om kontrolleren er veldig god har den ikke verdens beste batterikapasitet. Så det er fort gjort at den tømmes for batteri og du sitter og ser på Netflix eller hører på Spotify i mange timer mens kontrolleren er slått på.

Les også:

Legg igjen en kommentar