Hvordan slå av PS5

De færreste av oss har noen sinne slått av PS5-maskinen vår, grunnet at den automatisk velger dvalemodus / sleep mode til vanlig.

Det er egentlig mange fordeler med dvalemodus, som at Playstation 5 kan laste ned spill eller lade kontrolleren for deg mens den er i dvalemodus, men noen ganger må man også slå den helt av.

Ved å slå PS5 helt av kan du får en ordentlig omstart som kan fikse småproblemer som kan oppstå når konsollen har vært slått på for lenge. Til tross for at de fleste nesten alltid velger dvalemodus er det enkelt å slå PS5 helt av.

For å slå av PS5 med Dual Sense-kontrolleren trykker du på Playstation-knappen i midten av kontrolleren. Bla helt til høyere i menyen og klikk på Power-symboler der. Velg «Slå av PS5» eller «Turn Off PS5», så slår den seg av.

Playstation 5 med kontroller

Det er også mulig å slå av PS5 uten å bruke kontrolleren ved å klikke på knappen helt til venstre på konsollen. Som du ser på bildet over er det to små knapper helt til venstre i den tynne delen av konsollen, og klikk på den store knappen der for å slå den av.

Det er altså enkelt å slå av PS5 uansett om du vil bruke kontrolleren eller knappen på selve konsollen. Når du gjennomfører en av disse metodene slår den seg helt av, og du må selv slå den på igjen før du kan gjøre ting som å lade kontrolleren med konsollen, laste ned spill, eller oppdatere konsollen eller spill i dvalemodus.

Les også:

Legg igjen en kommentar