Hvordan oppdatere PS5

Det er viktig å holde Playstation 5 oppdatert. Nye oppdateringer kan by på både nye funksjoner til spillkonsollen din, samtidig som de kan være med på å øke sikkerheten på den.

De fleste bruker automatisk oppdatering på PS5, og med denne slått på vil oppdateringer lastes ned og installeres helt av seg selv mens konsollen står i dvalemodus.

Playstation 5 med kontroller

Om du derimot ikke har aktivert automatiske oppdateringer må du manuelt gå inn og sjekke etter oppdateringer fra tid til annen. Det kan være lurt å sjekke dette minst et par-tre ganger i året, og oppdatere den da.

For å oppdatere PS5 må du gjøre følgende:

  1. Start PS5.
  2. Gå til «Settings».
  3. Velg «System».
  4. Velg «System Software».
  5. «Klikk på «System Software Update and Settings».
  6. Velg «Update System Software».

Når du klikker på denne vil Playstation 5 søke etter nye oppdateringer, og om den finner noen vil disse lastes ned og installeres.

Fra det samme stedet kan du også slå på automatisk nedlastning og automatisk installering av oppdateringer hvis du ønsker det.

Hva er vitsen med å oppdatere PS5?

Det er mange som lurer på om det i det hele tatt er noen vits i å oppdatere PS5, og svaret er at oppdateringer ikke bare gir deg nye funksjoner fra tid til annen, men de vil også være med på å tette sikkerhetshull og forbedre ytelsen til spill.

Dersom du har lyst til å spille spill over nett krever også mange av disse at PS5-konsollen din er oppdatert til den nyeste versjonen.

Les også:

Legg igjen en kommentar