Valg av massasjeolje til sensuell massasje

En god massasje er helt avhengig av at man bruker massasjeolje, for uten dette blir det bare tørt og sårt. Det finnes utallige ulike massasjeoljer ute på markedet, så hvilken skal man velge? For de uten all verdens erfaring kan det føles vanskelig å navigere seg blant alle disse ulike massasjeoljene, så her kan du lære alt du trenger å vite om massasjeoljer til en sensuell massasje.

For å avklare det første som sist; det er ikke noen spesielt stor forskjell på massasjeoljene utenom lukten. I prinsippet er det bare noen få ulike varianter av massasjeoljer: de uten parfyme, og de med parfyme. Begge disse typene kan komme enten med eller uten tilsatte lukter fra urter eller lignende, men ellers er de som regel basert på mandelolje, selv om andre vegetabilske oljer fra nøtter ofte er representert i en del typer massasjeoljer.

Det betyr at når man skal velge massasjeolje er det først og fremst hvilken lukt man vil ha som bør påvirke valget. Om man ønsker en massasjeolje med tilsatt parfyme er det så godt som uendelig mange muligheter, så her er det bare å velge den man vil ha.

Dersom du bare vil ha en nøytral massasjeolje uten lukt anbefaler vi denne mandeloljen.

Man bør merke seg at massasjeoljer med parfyme i både kan fremkalle allergiske reaksjoner, så vel som at det kan føre til sårhet og utslett om det brukes på intime kroppsdeler. Om massasjeoljen skal brukes på intime kroppsdeler anbefales det å bruke en parfymefri variant.

Det er også et godt utvalg av parfymefri massasjeoljer, men husk at de kan ha lukt uten å være tilsatt parfyme. Man kan for eksempel fint få kokoslukt på massasjeoljen ved å tilsette litt kokosolje, så man trenger absolutt ikke å ende opp med en luktfri massasjeolje selv om man velger en parfymefri en.

Når det er snakk om sensuelle massasjer er ofte massasjeoljer med lukt av jasmis populær. Denne har en lang tradisjon som en intim massasjeolje, og er en lukt mange forbinder med en god massasje. Vi kan anbefale denne massasjeoljen med jasmin fra Kondomeriet.

Ellers er massasjeoljer med lavendel mye brukt til intimmassasjer, og vi anbefaler denne massasjeoljen med lavendel fra The Body Shop. Lavendel er kjent for å ha en beroligende effekt, og er derfor prefekt i bruk av en massasjeolje.

Bruk av babyolje til massasje

Babyolje fungerer godt til sensuelle massasjer. Disse oljene er stort sett parfymefri (men ikke alle, så sjekk pakningen) og har heller ingen sterke lukter. Om man bare vil mye opp musklene uten veldig mange luktinntrykk er babyolje helt perfekt. Og som en bonus er den både veldig billig, og selges i alle dagligvareforretninger.

Babyolje er som regel basert på mandelolje, men bak på pakningen står det ofte «Olea oil», noe som kan oversettes til vegetabilsk olje. De fleste er trolig basert på mandelolje med innslag av andre vegetabilske oljer i seg, så det er svært liten sannsynlighet for en allergisk reaksjon.

Mange massører bruker faktisk babyolje til massasjene sine, da dette er en av de massasjeoljene som har minst sjanse for å gi allergisk reaksjon, så bruker de heller duftlys eller noe for å få lukten på plass.

Bruk av matolje til massasje

Matolje fungerer i prinsippet helt supert til en sensuell massasje, men mange velger heller andre massasjeoljer siden det er litt kjedelig å lukte mat når man får eller gir en massasje. Om man skal bruke matolje anbefales solsikkeolje. Denne lukter minst, og fungerer veldig godt som en massasjeolje. Den koster også så godt som ingenting, og selges i alle dagligvarebutikker.

Les også: Slik kvitter du deg med matolje.

Innlegget inneholder reklame for Apotekhjem.

Les også:

Legg igjen en kommentar