Hvordan bli kvitt elektrisk hår

Det er mange av oss som sliter med elektrisk hår, spesielt på vinteren når den kalde luften lader håret med statisk elektrisitet. Dette er jo fryktelig irriterende, men finnes det noe man kan gjøre for å bli kvitt elektrisk hår når man først har fått det?

Hvis du først har elektrisk hår er det ikke alltid så enkelt å bli kvitt det raskt. Den beste måten er ved å smøre hårolje i håret ditt, så vil håret bli fuktig nok til at det ikke er statisk lenger. Ellers bør du unngå å ta på lue, pannebånd eller noe sånt, og oppholde deg et sted med varm luft.

Jevnt over er elektrisk hår noe man heller bør prøve å unngå enn å fjerne der og da. For som oftest er det ikke så digg å smøre inn håret med hårolje når man sitter på kafé, og det er mye bedre å jobben for å unngå elektrisk hår når man er hjemme og steller seg.

Kort fortalt kommer elektrisk hår av for lite fuktighet i håret, så alt som kan tilføre fuktighet til håret er med på å hjelpe til med å unngå elektrisk hår. Det betyr at man bør bruke en god, silikonfri sjampo, hårkur, balasam og la håret tørke uten hårføner.

Les også:

Legg igjen en kommentar