Godtar Ezoic norske nettsider? Forklart

Ezoic er et selskap som driver formidling av annonser for nettsider, og fungerer på en måte som gjør at man kan få automatiske annonser på nettsiden sin. Da er det enkelt å tjene penger på hver eneste besøkende man får, og Ezoic er kjent for å betale mer enn AdSense.

Dessverre er det ikke alle like annonseformidlere som godtar nettsider på norsk, men hvordan er det egentlig med Ezoic?

Ezoic godtar norske nettsider, så det er bare å søke seg inn selv om du har en nettside som er kun på norsk. Man kan forvente å få en god forbedring av RMP (inntekt per 1000 besøkende) sammenlignet med når man bruker AdSense, så det er noe jeg anbefaler.

Selv bruker jeg Ezoic på både norske og engelske nettsider, og får gode resultater på begge.

Er det verdt å bytte fra AdSense til Ezoic?

Det er både fordeler og ulemper med å bytte over fra AdSense til Ezoic, men om du har en del besøk er det absolutt verdt det.

For å ta den store utfordringen med Ezoic først som sist, så er det slik at det ofte tar litt tid å få Ezoic til å fungere. Det er mer avansert enn AdSense, så du bør være klar for å bruke noen timer på å komme i gang med å bruke det.

Til sammenligning er jo typisk AdSense bare å slå på med én knapp, og la det rulle og gå i bakgrunnen.

Heldigvis er det hjelp å få hvis man trenger det, og det er såkalte «Onboadring specialists» som kan hjelpe deg over e-post eller telefon. I tillegg er det mye skriftlig informasjon for deg som liker å fikse ting selv.

For min egen del synes jeg det er nokså enkelt å komme i gang med Ezoic, men for en gjennomsnittlig blogger som ikke vet hva navneservere er kan det være litt utfordrende.

Når man først har fått Ezoic i gang er det derimot ikke noe mer jobb enn med AdSense, og siden man får høyere RPM med Ezoic er det jo slik at du raskt tjener inn tiden det tar å fikse det.

De fleste opplever å øke RPM med mellom 50 % og 100 % hos Ezoic sammenlignet med AdSense, men dette vil variere stort avhenge av nisje og type nettside.

Hvilke nettsider godtar Ezoic?

Ezoic godtar de fleste typer nettsider, også de på norsk. De har ingen krav til selve innholdet på nettsiden utover at den har blitt godkjent av Google AdSense allerede, så du må melde deg opp til AdSense før du kan bli med på Ezoic.

Deretter er det bare å klikke på knappen nedenfor for å bli med. Du må søke, men de fleste får et positivt svar innen kort tid.

Når det er gjort er det bare å komme i gang med å sette opp Ezoic på nettsiden sin.

Alle som melder seg opp får tildelt en «onboarding manager» som kan svare på spørsmål og hjelpe deg med å komme i gang med å slå på annonser og fikse alle problemene som eventuelt dukker opp.

Artikkelen inneholder reklame for Ezoic.

Les også:

Legg igjen en kommentar