Hvordan se hvilke bøker som er tilgjengelig på Fabel

Fabel er en tjeneste som lar deg strømme så mange lydbøker du bare måtte ønske mot en månedlig sum. I praksis så fungerer det på mange måter som Spotify gjør for musikk og Viaplay gjør for filmer og TV-serier, bare for lydbøker istedenfor.

Når du har tegnet et abonnent kan du høre 1, 5 eller ennå flere lydbøker hver måned hvis du finner tid til det. Du betaler ikke noe mer selv om du hører mange lydbøker, og den faste månedlige summen er den samme uansett. Du kan prøve Fabel selv med 14 dagers gratis prøveperiode ved å klikke her.

Før man ønsker å tegne et abonnent på en tjeneste som Fabel eller lignende er det jo fint å vite hva man får tilgang til. Det er to måter å se hvilke bøker som er tilgjengelig på Fabel på, og vi skal se nærmere på begge to.

For å se hvilke bøker som er tilgjengelig på Fabel kan du klikke på denne linken for å se hele biblioteket deres. Der kan du sortere etter sjangere og bla fra side til side, men det mangler søkefunksjon. Den andre måten er å registrere seg for en 14 dagers gratis prøveperiode på Fabel ved å klikke her. Da kan du enkelt laste ned appen og søke etter de bøkene du er interessert i, og får tilgang til hele biblioteket i denne perioden.

Det er altså fint mulig å se hvilke lydbøker som er tilgjengelige på Fabel uten å måtte betale noe, og du har god tid til å sjekke om favorittbøkene dine er der før du må ut med penger.

Denne artikkelen inneholder reklame for Fabel .

Les også:

Legg igjen en kommentar