Hvordan få mer definert ansikt

Hvis man har noen kilo for mye på kroppen er det mange som opplever å få et rundt ansikt, men selv personer med veldig lav BMI kan ha et rundt ansikt selv om de har lite kroppsfett.

Det er mange som ønsker seg et tynnere, eller mer definert ansikt. I denne artikkelen skal vi se litt nærmere på hvordan man får et mer definert ansikt.

Det er ikke mulig å punktslanke ansiktet sitt, så hvis du har noen kilo for mye på kroppen og ønsker et mer definert ansikt må du slanke hele kroppen. Ettersom du går ned i vekt vil også overflødig fett fra ansiktet gradvis forsvinne. De fleste får også mer definert ansikt etter hvert som de blir eldre.

Ofte ser man at ansiktsfettet er noe av det første som forsvinner når man slanker seg, så hvis du har for eksempel 15- 20 kg for mye kroppsfett kan det være at du ikke trenger å slanke vekk i nærheten alt dette før du får et mer definert ansikt. Kanskje er ansiktet tydelig mer definert allerede etter 5 – 10 kg.

Hvis man allerede er tynn er det ikke så mye å gjøre med det. Noen har en del fett i ansiktet sitt, og det er ingen enkel måte å få mer definert ansikt på hvis man ikke skal slanke seg. Da er det kanskje best å bare akseptere at man har et rundere ansikt enn andre, og at det ikke kommer til å bli spesielt definert.

Det er også mange som får mer definert ansikt med alderen. Ofte ser man at kinnbeina blir mer synlige når man er rundt 30 til 35 år gammel, så over tid vil mange få et mer definert ansikt helt av seg selv.

Plastisk kirurgi kan gi mer definert ansikt

Det er selvsagt mulig å få et mer definert ansikt ved hjelp av plastisk kirurgi, og dette er et relativt vanlig inngrep som mange benytter seg av. Om du ønsker informasjon om å få et mer definert ansikt via kirurgi anbefaler vi å ta kontakt med en lege som driver med dette.

Les også:

Legg igjen en kommentar