Pris for trafikalt grunnkurs forklart (2022)

Hvis du vil ferdes i trafikken trenger du trafikalt grunngurs, og dette kurset må være gjennomført hvis du har tanker om å ta lappen til personbil, motorsykkel eller noen andre førerkort.

Man kan ta trafikalt grunnkurs fra fylte 16 år, og når det er bestått kan man dessuten begynne å øvelseskjøre. Men hvor mye koster det egentlig med trafikalt grunnkurs nå i 2022?

En normalpris for trafikalt grunnkurs i 2022 er rundt 3 500 kroner for hele kurset, inkludert alle obligatoriske kurs som mørkekjøring. Prisen kan variere en del, fra rundt 3 000 hos de billigste kjøreskolene til 4 500 kroner hos de dyreste.

Det er selvsagt en del variasjon i pris, og noen steder i landet er billigere enn andre. Innholdet i kurset er likevel stort sett helt likt, da det er strenge krav til hva som skal være inkluder i trafikalt grunnkurs.

Trafikalt grunnkurs består av flere ulike deler, og gjennomføres typisk over flere uker. Det er likevel normalt å betale en pakkepris for hele kurset, og ikke enkeltvis for hver del av kurset.

Les også:

Legg igjen en kommentar