Pris for hengerlappen forklart (2022)

Med hengerlappen kan du trekke både større og tyngre hengere enn det som er mulig med vanlig førerkort. Om du har tenkt å frakte en del på henger er det kjekt å ta hengerlappen først som sist, og når du først har tatt hengerlappen har du den i all fremtid.

Det er ikke all verdens med obligatoriske ting man trenger for å ta hengerlappen, men som med alt av trafikkopplæring koster moroa mye penger. Men hvor mye må man egentlig regne med å betale for hengerlapper til sammen?

Prisen for hengerlappen, eller førerkort klasse BE som det egentlig heter, er som regel totalt sett mellom 8 000 og 10 000 kroner i 2022. Dette inkluderer alt fra kurs, kjøretimer og oppkjøring, men tar utgangspunkt i minstekravet.

For denne summen får du de obligatoriske delene og oppkjøringen, noe som inkluderer lastesikringskurs, sikkerhetskurs på vei med henger, en obligatorisk kjøretime, vurdering av trinn og leie av kjøretøy til oppkjøring, samt selve oppkjøringen.

Tilhenger full av vedkuber
Skal du kjøre med denne bak trenger du absolutt hengerlappen.

Det er veldig vanlig at man kan kjøpe en pakke med hengerlappen, og får alt inkludert i den summen. Det er jo veldig kjekt, så slipper du å booke de ulike delene hver for seg.

Les også:

Legg igjen en kommentar