Hvordan se Snøfall

Snøfall er den mest sette adventsserien på TV noensinne, og tok virkelig Norge med storm da den gikk for første gang i 2016. Denne har uten tvil skapt mange nye barndomsminner, men som kjent vil den jo ikke vises på TV hver desember.

Det er heldigvis fint mulig å få sett Snøfall-adventsserien selv om den ikke går på vanlig lineær TV, og du har et par ulike muligeter.

Den første muligheten for å se Snøfall på er ved å gå til NRK Nett-TV. Der slippe det én episode hver dag i hele desember, og man kan se serien i løpet av desember og frem til 22. januar. Det andre alternativet er å kjøpe Snøfall på DVD hos en elektronikkforhandler som selger DVD-er.

DVD-en av Snøfall er ganske sjelden, så det er ikke alltid så enkelt å få tak i den. Platekompaniet har den ofte inne, men har en tendens til å bli utsolgt i november. Ellers er det bare å følge med på ulike nettbutikker og hos lokale steder som selger DVD-er.

Om du velger å stømme Snøfall hos NRK kan du gjøre dette helt gratis, men de slipper altså episodene hver dag, så du kan ikke binge hele serien tidlig i desember, men må fint vente helt til julaften med å se siste episode.

Les også:

Legg igjen en kommentar