Hvordan tjene penger på Quora med Quora Parnerprogram

Quora Parnerprogram er et program hvor man kan få betalt for å stille spørsmål på Quora. Programmet har vært aktivt på den amerikanske versjonen av nettsiden i mange år, men har nylig kommet til Norge. Så nå er det mulig å bli med på Quora Parnerprogram i Norge også, og tjene penger på Quora.

Det er derimot ikke bare helt enkelt å tjene penger med Quora Parnerprogram, så i denne artikkelen skal vi se nærmere på alt du må vite om å tjene penger på Quora.

Quora logo

Få betalt for å stille gode spørsmål på Quora

Med Quora Parnerprogram får man en del av annonseinntektene til Quora på spørsmål man har stilt. Det betyr at hver gang du stiller et godt spørsmål som tiltrekker seg brukere vil du få litt penger.

Jo flere visninger et spørsmål har, jo mer penger tjener du.

Man får ikke betalt for verken svar eller kommentarer, kun for spørsmålene man stiller.

Så strategien for å tjene penger på Quora er egentlig ganske enkel: still mange gode spørsmål, så tjener du penger!

Man tjener penger på spørsmålene i et år etter at man stiller dem, og deretter får man ikke lenger betalt.

Spørsmål som gir gode inntekter

For å tjene penger på Quora med Quora Parnerprogram er altså poenget å stille gode spørsmål som faktisk får folk til å klikke seg inn for å lese mer, svare eller lese andre svar. Men å finne ut hvilke spørsmål som trekker tusenvis av lesere er enklere sagt enn gjort!

Det finnes derimot noen enkle råd man kan følge for å øke sjansen for å tjene godt med penger på Quora:

  • Still kontroversielle spørsmål som får mange til å ville klikke seg inn.
  • Svar på egne spørsmål (slik at også svaret ditt kommer opp i feeden til folk).
  • Still veldig mange spørsmål.
  • Vær aktiv med å stille spørsmål hver eneste dag.
  • Del spørsmålene og svar på andre nettsider.

Slik kommer du i gang med Quora Parnerprogram

Før man kan begynne å tjene penger på Quora må man altså være medlem av det som heter Quora Parnerprogram. Det er kun medlemmer der som får betalt for spørsmålene sine, og alle andre må stille spørsmål helt gratis.

For å bli medlem av Quora Parnerprogram må du inviteres av en moderator, og det er ikke alltid enkelt å vite hvem som blir invitert. Ofte er det de som er mest aktive på plattformen som får invitasjoner først, så det er egentlig bare å stille mange spørsmål og skrive mange gode svar for å bli invitert.

Les også: Slik blir du med på Quora Partnerprogram.

Spørsmål og svar om å tjene penger på Quora

Hvordan får man betalt?

Man får betalt fra Quora Partnerprogram til en PayPal-konto.

Må man betale skatt av penger fra Quora Parnerprogram?

I teorien skal man betale skatt av alle inntekter, men jeg tviler på at de som bare tjener noen få hundrelapper styrer med dette for å være ærlig.

Hvor mye penger tjener man per spørsmål?

Det er ingen øvre grense på hvor mye et spørsmål kan tjene, og jeg har selv ved noen svært få anledninger opplevd å tjene 100 – 200 kroner på ett spørsmål. Men disse tilhører sjeldenhetene, og de fleste gir bare noen få kroner stykke.

Er det verdt å bruke mye tid på Quora Parnerprogram?

Tja, det spørs. Du kommer neppe til å bli rik av å stille spørsmål på Quora, men det kan fort være at du får alt mellom noen få hundrelapper og et par tusen kroner i måneden ved å være aktiv der. Så det må man nesten bare vurdere selv.

Les også:

Legg igjen en kommentar