Hvordan bli med på Quora Parnerprogram

Quora Parnerprogram er en del av Quora hvor utvalgte brukere kan få betalt for å stille spørsmål på plattformen. Da kan man stille spørsmål akkurat som vanlige brukere, men hver gang noen ser på spørsmålet du stilte tjener du litt penger.

I lengden kan det bli litt penger av sånt, og det er flere brukere som tjener hundrevis av kroner i uken på å stille gode spørsmål på Quora. Men hvordan blir man egentlig med på Quora Parnerprogram?

For å bli med på Quora Parnerprogram må man bli invitert av moderatorene på norske Quora. De ser ut til å invitere aktive brukere som stiller gode spørsmål og skriver gode svar, så det korte svaret er at du rett og slett må være aktiv på Quora for å bli invitert!

Quora logo

Dessverre er det ikke noen enkel oppskrift for å enkelt bli med utenom å faktisk bruke plattformen slik det er ment at man skal.

Så da er det bare å stille spørsmål, skrive gode svar, kommentere på andre sine svar (hvis de trenger andre meninger eller ytterligere info), og stemme opp både spørsmål og svar.

Det virker ikke som man trenger all verdens med aktivitet for å bli invitert til Quora Parnerprogram på den norske versjonen av Quora, så med litt innsats kan de fleste bli med.

Noen mener at kun personer med fullt navn blir invitert, men jeg har ingen forutsetning for å vite om det er sant eller bare en myte.

Du må godta invitasjonen til Quora Parnerprogram

Når du har vært aktiv på Quora vil du altså etter en stund (trolig) få en invitasjon til å bli med i Quora Parnerprogram. Men for å faktisk bli med må du klikke deg inn på lenken i invitasjonen (denne får du både på e-post og inne på Quora Varsler) for å lese over Terms of Service, og godta disse.

Når det er gjort blir du faktisk medlem av Quora Parnerprogram, og kan bruke dette for å tjene litt ekstra penger akkurat som de andre medlemmene.

Hva er egentlig Quora Parnerprogram?

Quora Parnerprogram er egentlig veldig enkelt; du blir med på programmet, og deretter får du en viss del av annonseinntektene fra alle spørsmål du stiller. Dessverre gjelder det kun for nye spørsmål, ikke gamle.

I praksis betyr det at de som stiller mange gode spørsmål som får mye trafikk, debatt og svar tjener penger uten å gjøre annet enn å stille spørsmålet.

PS. denne artikkelen gjelder kun for den norske versjonen av Quora på no.quora.com. Det er trolig litt andre fremgangsmåter for den engelske eller andre versjoner.

Les også:

Legg igjen en kommentar