Hvordan utsette hentefrist hos PostNord

Når man mottar en pakke i posten fra PostNord har man i utgangspunktet 14 dager på å hente den på butikken hvor den har blitt sendt til. Om du ikke henter den innen fristen sendes den tilbake (og du må betale portoen!). Men hva skal man gjøre hvis man ikke rekker å hente pakken fra PostNord i tide?

Det er faktisk mulig å utsette hentefristen på pakker fra PostNord, og vi har selvsagt tipsene for å gjøre dette!

Hvis du vil utsette hentefristen hos PostNord kan du logge inn på PostNord sine nettsider her, og bruke hentekoden for å velge hvilken pakke som skal få utsatt hentefrist (er helt øverst i menyen på pakken). Du kan utsette hentefristen gratis i 7 dager, men må betale dersom du vil utsette den lenger.

Det er også mulig å gjøre det samme via PostNord-appen for de av dere som bruker denne til å holde oversikt over pakkene man venter på. Du må uansett ha hentekoden for å få utsatt fristen, og du må lage en PostNord-brukerkonto uansett om du vil utsette frister over nettet eller via appen.

Med 14 dager normal hentefrist, og deretter 7 dager gratis utsettelse av hentefristen får man altså til sammen 21 dager på seg til å hente pakken. For de fleste bør jo dette være nok, men dersom du trenger å utsette den ytterligere må du dessverre betale for det.

Den nøyaktige prisen for å utsette hentefristen lenger varierer, og avhenger av pakkens størrelse og hvor fullt det er på lageret.

Les også:

Legg igjen en kommentar