Hvor lang leveringstid er det hos Gymgrossisten?

Gymgrossisten er uten tvil den største nettbutikken for treningsutstyr, kosttilskudd og andre ting knyttet opp mot trening og sport her i landet, men om du er av den utålmodige typen går du sikkert å lurer på hvor lenge du må vente på pakken din når du legger inn en bestilling hos Gymgrossisten.

Som mange andre store nettbutikker har Gymgrossisten lager i Sverige, og alle pakker sendes derfra. Dette betyr derimot ikke at det tar lenger tid enn om de har varelager et sted i Norge, for det går fort å få pakkene over grensa, da de ikke må gjennom tollen på samme måte som om du bestiller pakker fra utlandet privat.

Men hvor lang tid tar det fra man legger inn en ordre hos Gymgrossisten til pakken er klar for henting på nærmeste PostNord-hentested, eller ligger i postpakken din?

Som oftest tar det mellom 1 og 5 dager fra pakken sender til den er klar for henting på nærmeste utleveringssted når man bestiller en pakke fra Gymgrossisten.

For de aller fleste ser det derimot ut til å ta 3-4 virkedager fra de legger inn ordren til pakken er fremme. Om du bor veldig sentralt til i f.eks Oslo eller andre steder på Østlandet kan du trekke fra en dag, men om du bor langt nord i landet må du derimot legge på en dag.

Les også: Her bør du bestille proteinpulver!

Det er også flere andre faktorer som påvirker det. En av disse er hvor lang tid det tar fra du legger inn bestillingen til den blir pakken og sendt. Som regel går dette ganske fort hos Gymgrossisten, men det kan ta et par dager om du bestiller på et travelt tidspunkt, f.eks i førjulstiden. På disse travle tidspunktene kan det også ta ekstra lang tid å få den i posten, da også Posten og PostNord har veldig mye å holde på med rett før jul når alle skal kjøpe inn årets julegaver og sende de til slektninger rundt om i landet.

Det er veldig sjeldent at det tar over 5 virkedager før pakken er fremme, men det er jo aldri noen garantier når man sender pakker i posten. Har man skikkelig uflaks kan det ta rundt en ukes tid, men som regel går det raskere enn dette.

Så når du bestiller en pakke fra Gymgrossisten bør du altså forvente å få den etter 3-4 dager, selv om du ikke kan bli overrasket om det tar en dag eller to mindre eller mer.

Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker for Gymgrossisten.

Les også:

Legg igjen en kommentar