Beste billige værstasjon for hjemmebruk forklart

Er du en av de som savner litt ekstra info når du ser på termometeret? Du er ikke alene! Å oppgradere fra et vanlig termometer til en værstasjon har blitt populært, og med en fullverdig værstasjon kan du få så utrolig mye mer informasjon om hvordan været faktisk er, både innendørs og utendørs.

Nå tenker du kanskje at dette kommer til å bli dyrt, men der tar du feil. Det finnes nemlig værstasjoner som gir deg mer eller mindre alt du trenger å vite for under 500 kroner. Min favoritt er Rubicson Værstasjon (som kan bestilles fra f.eks Kjell & Company her).

Med Rubicson Værstasjon kan du i tillegg til å se temperaturen gjøre følgende:

  • Vise månefase.
  • Måle lufttrykket både inne og ute.
  • Se værprognose basert på informasjon den måler.
  • Få varsel når det er frost ute. Veldig kjekt når du er usikker på om du må skrape bilen eller ikke.
  • Fungerer med både batteri og strøm fra veggen.

Den har ikke alle funksjonene man kanskje forventer fra en dyrere værstasjon som CO2-målinger, men for å få dette må du et betydelig hopp opp i pris. Så Rubicson Værstasjon fungerer som en veldig god førstegangsværstasjon for deg som har lyst til å få mer informasjon om været og klimaet akkurat der du bor uten å betale all verdens.

Rubicson Værstasjon er ment for hjemmebruk, så vi anbefaler den ikke til bruk om bord i båt eller lignende. Til hjemmebruk fungerer den derimot helt ypperlig, og kan stå og gå i lang tid selv på batterier.

Denne artikkelen inneholder annonser for Kjell & Company.

Les også:

Legg igjen en kommentar