Kan man bruke Chromecast på iPhone og iPad? Forklart!

Chromecast er en genial dings man kobler inn i TV-en for å gjøre om en vanlig TV til en smart-TV med mulighet for å strømme fra Netflix, YouTube, HBO Nordic og mer. Ettersom Chromecast er et Google-produkt er det ganske åpenbart at det passer sammen med Android-mobiler og nettbrett, men hvordan er det egentlig med Chromecast og iOS?

Heldigvis fungerer Chromecast veldig fint med både iPhone og iPad, så det spiller ingen rolle om du bruker iOS eller Android når du skal ha en Chromecast. Her kan du altså strømme så mye du vil fra iPhonen på TV-skjermen din uten problemer!

For å bruke Chromecast fra iPhone eller iPad må man laste ned en app som heter «Google Home». Derfra styrer man tilkoblingen til Chromecasten, så denne appen må man ha på mobilen eller nettbrettet så lenge man har tenkt å være koblet mot dingsen.

PS. om du ennå ikke har kjøpt deg en Chromecast anbefaler vi å bestille den fra Kjell & Company (reklamelenke). Der er det gode priser, og du får levert den på døra etter bare noen få dager.

Les også: Slik strømmer du innhold fra mobilen til TV-en.

Bør man velge Chromecast eller Apple TV med iPhone og iPad?

Apple har jo sin egen variant av å strømme innhold fra mobilen til TV-en, og dette er kjent som Apple TV. Apple sin variant har litt flere funksjoner, inkluderer en egen fjernkontroll, og har litt ekstra funksjoner, men koster også 3-4 ganger så mye som Chromecasten. Også denne kan enkelt bestilles fra Kjell & Company.

Apple TV har også noen funksjoner som er eksklusive for iPhone og iPad.

Denne artikkelen inneholder reklamelenker for Kjell & Company.

Les også:

Legg igjen en kommentar