Hvordan få VR på mobilen

VR er noe av det kuleste som har kommet innen teknologisk utvikling de siste årene, og nå har vi kommet til et punkt hvor man for under en hundrelapp kan vise VR-klipp på mobilen sin. Med en smarttelefon som kjører Android eller iOS kan du nemlig koble hele mobilen til VR-briller for å få en ekte VR-opplevelse.

Alt du trenger for å gjøre dette er et par VR-briller som disse VR-brillene fra Kjell & Company som koster rundt 200 kr. Med disse fester du enkelt mobilen på innsiden av brillene, og kan så se VR-videoer som du måtte ønske. Da beveger du hodet rundt for å velge hvilken retning du skal se, og det er overraskende bra selv på et så billig oppsett.

Det finnes også flere andre VR-briller, og selv om de fleste koster noen kroner mer enn det fra Kjell & Co må du sjeldent ut med mer enn 500 kroner for et godt sett med briller.

Med disse VR-brillene kan man altså se på VR-videoklipp som man måtte ønske, og det er mange av disse på nettsider som YouTube. Det er ingen knapper på VR-brillene, så du kan ikke spille VR-spill med det, men kun se på videoklipp.

Les også: Slik kan du strømme innhold fra mobilen på TV-en.

VR-brillene kommer også med AR-funksjon hvor du kan bruke kameraet på mobilen for å påvirke den ekte virkeligheten. Det høres litt rart ut, men det er virkelig kult i praksis. Det minner litt om Pokémon GO, bare mye mer omfattende.

Denne artikkelen inneholder annonser for Kjell & Company.

Les også:

Legg igjen en kommentar