De 4 beste trådløse høyttalerene i 2020

For ikke så lenge siden var det Music Angel som gjalt når vi snakket om bærebar høyttalere, men nå har de store høyttalerprodusentene kommet på banen med skikkelig bærebare høyttalere som går på batteri, men som likevel gir en skikkelig god lydopplevelse.

Det er godt mulig å kjøpe en bærebar høyttaler som man tar med på fest, ut i hagen, eller på stranda som gir like god lydkvalitet som om du hadde brukt de vanlige høyttalerene hjemme, og i dette voksende markedet har det kommet mange gode alternativet.

Jeg har samlet 4 av mine favoritthøyttalere i denne artikkelen, og skrevet litt om fordelen og ulempen med hver av disse. Det er litt ulik bruk for dem, så scroll gjerne gjennom listen for å se hvilke som passer ditt bruk best.

#1) JBL Xtreme 2 – beste for allroundbruk

Om du bare vil ha en god bærebar høyttaler du kan ta med deg på fest, på stranda, i parken eller ut i hagen, er JBL Xtreme 2 et veldig godt valg. Her får man koblet mobilen rett opp mot høyttaleren slik at du kan sette på favorittmusikken din enkelt, og hele høyttaleren er jevnt over veldig enkelt i bruk.

Til sammen kan JBL Xtreme 2 skilte med 15 timers batteritid, en veldig god bass, og en lav pris. Den kan bestilles via Computersag, og det gir deg mye lyd for pengene.

Den tåler dessuten vann, og har en smart funksjon hvor du kan bruke den som lader. Da blir det mindre spilletid til musikk, men i nødsituasjoner kan du da lade mobilen din med høyttaleren. Vekten er på rett over 2 kg, så den er veldig lett å ta med seg.

En kul funksjon er at man kan seriekoble så mange høyttalere som man måtte ønske, så om dere er 4-5 stykker i vennegjengen som kjøper samme høyttaler er denne genial! Da kan dere koble den sammen for å ha musikk i alle rom i huset på fest eller lignende.

#2) Harman Kardon Onyx Studio 6 – best for å ta med på stranda

Om du er glad i å høre musikk på stranda, ved bassengkanten eller ute i regnet kan Harman Kardon Onyx Studio 6 være den perfekte høyttaleren for deg. Denne gir deg også en god lydopplevelse, og kan dessuten seriekobles med en lik høyttaler for deg som vil ha surroundlyd.

Som du sikkert har gjettet allerede er den vanntett, og tåler godt med vannsprøyt. Den vil vare i omtrent 8 timer før den må lades igjen, så spilletiden er omtrent midt på treet.

Prisen hos Computersalg ligger på rett under 3 400 kr, så det er et godt kjøp for alle som vil ha med høyttaler på stranda.

#3) Andersson PYB-5000 – beste lyden for en bærebar høyttaler

Dersom du bare vil ha best mulig lyd i den bærebar høyttaleren din er Andersson PYB-5000 det beste valget! Her må du drasse med deg nesten 18 kg med høyttaler, men til gjengjeld får du vanvittig lyd og bass. Den har dessuten egne hjul som gjør den enklere å frakte med seg.

Skal du ha med deg en høyttaler på fest er det ingen av de andre i denne artikkelen som kan måle seg med Andersson PYB-5000, for denne er overlegen når det kommer til lyd! Man kobler den mot mobilen trådløst, og kan dessuten velge om du vil koble den til strømadapter eller bruke batteriet.

Batteritiden er naturligvis ikke den beste, men den holder i 5-6 timer før den bør lades igjen, så det holder i alle fall en god stund. Det er mulig å stille på lysene på høyttaleren for å gjøre feststemningen ennå bedre!

Prisen er heller ikke avskrekkende, og ligger på omtrent 1 500 kroner. Så selv om den er billigst er den høyttaleren som gir best lyd, men ulempen er selvsagt den tunge vekten. Dette er ikke akkurat noe man pakker i veska når man skal på stranda, men heller noe man drasser med seg på festen!

#4) Marshall Kilburn II – best batteri og lav vekt!

Marshall Kilburn II er mer eller mindre motsvaret til Andersson PYB-5000 ovenfor, og gir god lyd i en pakke på kun 3 kg. Denne lille bærebare høyttaleren lar deg spille av lyd i hele 20 timer, og lydkvaliteten er betydelig bedre enn hva man kanskje forventer av en såpass liten høyttaler.

Den kommer med en egen reim til å bare den i hånda, så den er veldig enkelt å ta med seg ut i hagen, til stranda eller hvor man måtte ville høre på musikk.

Bassen er god, lyden er helt super, og man kan dessuten seriekoble den med en ekstra høyttaler hvis man vil ha ennå bedre lyd.

Prisen hos Kjell & Company er omtrent 2 500kr, men det er likevel et godt kjøp selv om den er noen hundrelapper dyrere enn noen av de andre i artikkelen. Her betaler man rett og slett litt ekstra for å få den vanvittige 20 timers batteritiden!

Denne artikkelen inneholder annonser for Computersalg og Kjell & Company.

Les også:

Legg igjen en kommentar