Derfor bør du ta mange gode bilder når du skal selge varer på Finn.no Torget

Å selge ting man ikke lenger bruker på Finn.no Torget kan være en fin måte å få inn litt ekstra penger på, og man kan faktisk selge mer eller mindre alt mulig der. I denne artikkelen kan du lære litt om hvorfor det er viktig å ta mange gode bilder til annonsen din, og om hvordan du gjør dette.

Gode bilder er mye viktigere enn folk tror, og det er faktisk slik at mange Finn-kunder utelukkende ser på bilder når de handler, og ikke bryr seg stort om tittelen på salgsobjektet i det hele tatt. Et godt bilde kan dermed være helt avgjørende for om personer klikker seg inn på annonsen din eller ikke.

Første bud når man skal fikse bilder til en annonse er å ta egne bilder. Det er ingen grunn til å låne bilder fra internett, for alle har en telefon med kamera nå om dagen. Ved å ta egne bilder får du vist frem varen akkurat som den faktisk er, samtidig som du viser at du faktisk har varen.

Les også: Slik unngår du å bli svindlet på Finn.no.

Bruk naturlig lys

Når man skal ta bilde av gjenstanden man vil selge bør man bruke naturlig lys, så det er nesten ikke til å komme unna av at man må ta bilder mens det ennå er lyst ute. Dersom det er for sent på dagen er det bedre å vente til neste dag, fremfor å bruke kunstige lyskilder.

I tillegg til naturlig lys bør man ha objektet man skal selge i fokus, og få eller ingen forstyrrende elementer i bakgrunnen. Da kan potensielle kjøpere få et godt bilde av hvordan gjenstanden er, og kan vurdere den mye bedre enn med et dårlig bilde.

Ta detaljbilder!

Det er også lurt å ta detaljbilder av spesielle ting ved gjenstanden, som for eksempel riper eller skader. Da kan kunden med det samme få avgjort om de er interessert i å kjøpe den til trass for skaden, istedenfor å måtte vente med å ta den avgjørelsen til de ser skaden i virkeligheten.

Det kan også være lurt å bruke detaljbilder til å fremheve gode egenskaper ved produktet du skal selge. For eksempel kan det være snakk om at dekkene på bilen du skal selge er veldig gode. Da er det klart at du bør ta et nærbilde av dekkene for å vise de frem i annonsen.

Annonser med flere bilder selger raskere

Ifølge Finn.no viser det seg dessuten at varer med 3 eller flere bilder selger raskere enn varer med ingen, ett, eller to bilder, så ta en håndfull med bilder av produktet fra forskjellige vinkler for å øke sjansene dine for å selge varen.

Dersom man selger noe enkelt som en vedøks trenger man åpenbart ikke å ta 20 ulike bilder, men tre-fire stykker bør være mulig uten at det føles som det er for mye. For eksempel kan man ta to bilder av hele øksa fra to ulike vinkler, pluss to detaljbilder, for eksempel av selve bladet og av håndtaket. Dette gir et mye bedre resultat enn om du tar ett enkelt bilde av hele øksa og legger ut annonsen.

Lykke til

Gode bilder er en viktig del av å få solgt varene sine på Finn.no, og følger du tipsene ovenfor kommer du garantert til å ha en stor sjanse for å selge dem. Lykke til med salget!

Les også:

Legg igjen en kommentar