Hvordan selge klær på Tise: 7 gode tips!

Tise har blitt veldig populært for alle som kjøper og selger klær, og det er mulig å legge ut gamle klær for salg via den populære appen.

Når man selger klær på Tise er det mye av det samme som når du skal selge på Finn.no som gjelder, og du må være litt lur dersom du ønsker at folk skal finne klærne akkurat du selger, og betale den prisen du hadde sett for deg.

Ved å planlegge litt før du legger ut klærne for salg kan du øke sjansene for å selge klærne dine noe helt vanvittig, og det er heldigvis ikke så vanskelig.

Logoen til Tise

Nedenfor har vi samlet sammen 7 gode tips for deg som skal selge klær på Tise. Om du følger disse tipsene kan vi nesten garantere at du får solgt unna plaggene dine!

Ta gode bilder av klærne du skal selge

For å øke sjansene for å selge klærne dine på Tise er det viktig å ha gode bilder. De fleste som skal kjøpe klær bruker mesteparten av tiden på å se på bilder, og kun noen ytterst få tar seg tid til å lese beskrivelser.

Hvis du har dårlige bilder vil nesten alle bare bla videre forbi plagget, og heller se etter noe annet. Her har du kun én sjanse til å lokke noen inn for å se nærmere på annonsen, så et skikkelig godt bilde er superviktig!

Ta flere bilder

Tall fra Finn.no viste at jo flere bilder en annonse hadde, jo større var sjansen for at selgeren fikk solgt varen sin. Det er god grunn til å tro at det samme gjelder på Tise, så istedenfor å kun ha ett bilde bør du ta minst 4-5 stykker. Så ta bilde både foran og bak, samt et par bilder av detaljer på plagget, og gjerne et bilde av merkelappen på innsiden.

Ha på plagget når du tar bilder

Det er stor forskjell i hvor stor sjansen for et salg er når du tar bilder av plagget på, kontra når du tar bilder av plagget hengende på en kleshenger. Folk som kjøper klær vil vite hvordan passformen er, og hvordan plagget ser ut på en ekte person. Derfor er det bare å få det på seg, sette opp fotostativet eller gå til speilet for å ta noen bilder av plagget mens det faktisk er på deg.

Det er selvsagt lov å ta bilder av plagget som henger på en kleshenger også, og best av alt er om du kan legge ved bilder av plagget på en personen, samt bilder av plagget som henger på en kleshenger, og litt diverse detaljer fra plagget.

Velg riktig pris

Det kan være vanskelig å finne riktig pris på plagg du skal selge. Om du selger det for billig kan det være at du får solgt det med det samme, men går glipp av penger du kunne tjent. På den andre siden kan det være umulig å få solgt plagget hvis du priser deg for høyt.

Å finne riktig pris kan ta litt tid, og krever litt erfaring før man blir god på det. Etter å ha solgt noen håndfull med plagg på Tise får man en slags følelse av hvor mye plagget er verdt, så man må nesten bare prøve seg litt frem.

Prisen er jo veldig fremtredende når man bruker Tise-appen, så det er viktig å passe på at den ikke er for høy, for da mister man mange interesserte.

Ha nok informasjon om plaggene du selger

Beskrivelsen av plagget i salgsannonsen er viktigere enn mange tenker på. Her skal potensielle kjøpere lære mer om produktet du selger, og du bør ha som mål at kjøpere ikke har ett eneste spørsmål om plagget når de har lest beskrivelsen av plagget.

Jo mer utfyllende beskrivelse du har, jo mindre er sjansen for at potensielle kjøpere er usikre på om det er et godt kjøp eller ikke, og istedenfor har en klar formening om at dette er et godt kjøp for dem.

I verste fall risikerer du en kjøper som uansett hadde blitt misfornøyd med produktet som følge av å ha for lite informasjon om det. Og det er vel bedre med fornøyde kjøpere, er du ikke enig?

Del annonsen på andre sosiale medier

I tillegg til å satse på at Tise-brukere finner plaggene du har for salg kan du øke sjansen for å selge dem ved å dele Tise-annonser på andre sosiale medier som Instagram, Facebook, Snapchat eller TikTok. Det er enkelt å ta skjermbilde av annonsen på Tise, så ta et skjermbilde og del linken, så kanskje du finner en kjøper på den måten.

Det er også veldig enkelt å legge ut plaggene til salgs på Finn.no etter at du har lagt dem ut for salg på Tise. Bare kopier bilder og salgstekst, så har du en annonse på Finn også på bare noen få minutter.

Husk å fortelle om frakt eller hvordan de kan få plaggene

Har du tenkt å tilby deg å sende plaggene i posten? Bra, men husk å fortelle om det i salgsannonsen! Gjør alt så enkelt som mulig for kjøperen din.

Så inkluder informasjon om hvorvidt du sender plagg i posten, hvor mye det eventuelt koster dem, eller om det er mulig å møte deg face to face for å gjennomføre handelen.

Derfor bør du selge gamle plagg på Tise

Tise er utrolig kjekt for deg som er litt for glad i å kjøpe nye klær, og har klesskap som pleier å være proppfulle. Ved å selge klær på Tise bidrar du ikke bare til klessvinn som følge av overforbruket av klær, men du kan også tjene inn litt penger i samme slengen.

Tusenlappene du får fra Tise kommer jo godt med for de fleste av oss, enten de skal brukes på nye klær eller noe helt annet.

Les også:

Legg igjen en kommentar