Hvordan finne og gjenopprette nylig slettede bilder på iPhone

De fleste av oss tar drøssevis av bilder med mobilen vår, og før vi vet ordet av det har vi brukt opp nesten hele lagringsplassen på selfier, bilder av katten eller familiebilder fra ulike situasjoner. Da kan det vært lurt å slette noen bilder, men visste du at bildene ikke forsvinner av seg selv selv om du sletter dem på iPhone?

Det er nemlig slik at alle bilder som slettes på iPhone fortsatt ligger lagret i 30 dager etter at du sletter dem. Dette er jo litt dumt hvis det er veldig private bilder du vil bli kvitt, men derimot veldig kjekt hvis du slettet feil bilde med et uhell.

I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan du kan finne og gjenopprette nylig slettede bilder på iPhonen din. Fremgangsmåten er kliss lik på alle iPhone-modeller, både gamle og nye.

For å finne nylig slettede bilder på iPhone må du åpne Bilder-appen. Velg fanen som heter Albumer. Klikk på albumet som heter Nylig slettet, og klikk Velg. Her finner du alle de nylig slettede bildene dine! Merker med å tappe de bildene du vil gjenopprette, og trykk på Gjenopprett.

Og verre er det faktisk ikke. Her kan du gjenopprette alle bildene som har blitt lagt til sletting de siste 30 dagene. Etter at bildene har ligget i denne mappen i 30 dager slettes der permanent, og da er det så godt som umulig å få tak i dem igjen.

En iPhone

Slik sletter du bildene dine permanent på iPhone

Det er også mulig å slette bildene sine permanent før det har gått 30 dager, så det er jo ikke slik at disse bildene må ligge i denne mappen i 30 dager.

For å slette bildene på iPhone permanent må du gjøre følgende:

  1. Åpne Bilder-appen og velg fanen som heter Albumer.
  2. Velg albumet som heter Nylig slettet, og klikk Velg.
  3. Velg bildene du ønsker å slette permanent ved å tappe de med fingeren din.
  4. Klikk på Slett.

Nå slettes disse bildene permanent, og det er ikke lenger noen enkel måte å få tak i dem på. Som du ser er fremgangsmåten for å slette dem permanent nesten helt lik på hvordan man kan gjenopprette dem, men man må åpenbart velge Slett istedenfor Gjenopprett på det siste punktet.

Les også:

Legg igjen en kommentar