Hvordan slette apper på Apple TV

En av fordelene med å ha en Apple TV er at det er så mye mer enn bare en vanlig måte å se TV på. På denne dingsen kan man nemlig laste ned og installere apper, og bruke tjenesten til å strømme filmer på Netflix, høre på podcaster, eller vise bildene fra iPhonen din.

Det er lett å la seg rive med når man installerer apper, men hvordan går man egentlig frem for å slette apper fra Apple TV igjen?

For å slette apper på Apple TV må du holde holder dem frem til appen begynner å riste. Deretter må du trykke på Play/Pause-knappen for å åpne menyen. Velg Slett, så slettes appen fra systemet ditt.

Når dette er gjort slettes appen permanent, og du trenger aldri å bekymre deg over den igjen.

Les også: Slik sletter du apper fra iPhone og iPhone.

Hvis du vil ha appen igjen må du tilbake til App Store for å laste den ned på nytt derfra. Da vil brukerdataen du har lagret i appen fortsatt være slettet, så du bør tenke deg godt om før du sletter appen.

Det er ikke mulig å slette apper på 3. generasjons Apple TV

På 3. generasjon og eldre Apple TV-er er det dessverre ikke mulig å slette apper. Det du isteden kan gjøre er å skjule appen. Da åpner du menyen på samme måte som beskrevet over, men velger «Skjul». Du vil appen være så godt som usynlig for deg, og så må du inn til «Innstillinger» for å finne den tilbake dersom du vil ha den frem igjen.

Les også:

Legg igjen en kommentar