Hvordan se hvem som har blokkert deg på Facebook

Det er enkelt å blokkere andre brukere på Facebook, og det kan fort være at det er noen som har blokkert deg.

Dersom noen blokkerer deg får du ikke noe varsel om det. Istedenfor er det som om denne personen bare forsvinner, og du kommer ikke til å se noen ting de foretar seg, selv om du var venn med personen før blokkeringen.

I utgangspunktet skal man ikke ha innsyn i hvem som har blokkert deg på Facebook, men hvis du har mistanke om at du er blokkert er det ting du kan gjøre for å sjekke det.

En måte å finne ut av om du er blokkert av noen på er ved å søke etter profilen deres. Dersom du er blokkert får du ikke opp noen informasjon om profilen, og det er som den ikke eksisterer. Da er den enten slettet, eller du er blokkert. Det du kan gjøre er å logge ut av Facebook, og søke etter «Navn Navnesen Facebook» på Google. Om profilen dukker opp da betyr det at det er du som er blokkert.

Alternativt kan du prøve å be noen andre med en Facebook-profil om å søke etter profilen til personen for å se om de finner den. Om de gjør det, men ikke du, betyr det at du er blokkert.

Det finnes også en annen måte å få en indikasjon på om du er blokkert på, og da må du gå til Messenger. Hvis personen har blokkert deg vil navnet deres være i tykk skrift, og vært sort (ikke klikkbart). Det stikker seg liksom litt ut blant alle navnene i listen over de du har hatt en samtale med, og betyr trolig at du har blitt blokkert.

Fordelen med den siste metoden er at det står «Slettet Facebook-bruker» dersom personen har slettet profilen sin. Så da kan du vite om du er blokkert eller om personen faktisk har slettet hele profilen sin.

Les også:

Legg igjen en kommentar