Hvordan fjerne blokkering fra Instagram

Det er enkelt å blokkere noen fra Instagram, og når du gjør dette kan ikke denne personen ta kontakt med deg på noen som helst måte. Om du derimot skulle ombestemme deg er dette helt mulig, og i denne artikkelen skal vi se på hvordan du kan fjerne blokkering fra Instagram.

Det vi skal se nærmere på er hvordan du fjerner blokkeringer fra brukere du selv har blokkert. Dersom du ønsker andre veien, altså at du fjerner en blokkering som noen andre har satt på brukeren din, er det dessverre ingenting du kan gjøre utenom å håpe at de fjerner blokkeringen. Det er nemlig ikke mulig å få fjernet en blokkering en annen bruker har gjort.

For å fjerne blokkeringer fra brukere du har blokkert må du gå til profilen til brukeren du har blokkert. Der står det en stor, blå knapp med teksten «Fjern blokkering». Klikk på denne, så fjernes blokkeringen av brukeren.

Instagram logo

Når du fjerner blokkeringen av en bruker får de ikke noe varsel eller noe sånt om at blokkeringen er fjernet. Hvis du ønsker å la de vite at blokkeringen er fjernet må du derfor gjøre dette selv ved å sende de en DM eller si ifra på en annen måte.

Les også:

Legg igjen en kommentar