Hvordan gi teltet ekstra beskyttelse mot regn

Selv de beste teltene på markedet kan få kjørt seg godt når det pøsregner på våren eller høsten. Og hva er vel kjipere enn når regnet klarer å trenge inn i teltet hvor du har alle tingene dine og prøver å holde deg litt tørr?

Heldigvis finnes det ting man kan gjøre for å gi teltet mer beskyttelse mot regnet slik at du øker sannsynligheten for at du får holde tingene dine tørre selv i skikkelig drittvær. Den enkleste måten å gjøre det på er ved å sette opp en tarp over teltet.

Dette er en slags duk som gir et ekstra lag med beskyttelse over teltet mot både regn, vind og sol. Sett tarpen slik at den er minst 5 centimeter over teltduken. Når regnet treffer tarpen vil den følge tarpen nedover mot bakken, og veldig mye av regnet kommer derfor aldri til toppen av teltet ditt i det hele tatt.

Les også: Slik kan du kjøle ned teltet i sommervarmen.

Selv en god tarp (som denne) vil ikke nødvendigvis gi 100 % beskyttelse mot regnet, så det er lurt å ha både tarp og vanntett telt når det regner som fullt. Da har man stor sjanse for at man i alle fall ikke blir våt inne i teltet, selv når det pøser som verst.

Denne artikkelen inneholder reklame for Revir.

Les også:

Legg igjen en kommentar