Hvordan lage boblevafler

Boblevafler er omtrent akkurat som det høres ut som; vafler som er sprø på utsiden og gode og luftige innvendig. Denne typen vaffel har vært populær i Hong Kong i mange år, men har plutselig tatt resten av verden med storm! Nå har trenden virkelig kommet til Norge, så hvordan lager man egentlig sine egne boblevafler?

Selve oppskriften på boblevafler er den samme som vanlige vafler, så du kan bruke helt vanlig vaffelrøre. Den store forskjellen er at du bruker et boblevaffeljern som kan kjøpes hos for eksempel Coolstuff. Akkurat som med et vanlig vaffeljern må du varme opp jernet, helle i røra, og la det steke. Halvveis i stekingen snur du hele vaffeljernet oppned for å sikre at det blir akkurat like godt stekt på begge sider.

Hver steking gir én boblevaffel, men det tar ikke mer enn et minutts tid å steke hver vaffel.

Om dere er lei av å steke vanlige vafler kan disse boblevaflene absolutt anbefales. Her får man den gode, crunchy smaken av vanlige vafler samtidig som man også får luftig bakst. Det passer perfekt sammen med litt is, jordbær og litt krem!

Til dere som bare synes det er litt for kjedelig med vanlige vaffelhjerter, men er usikre på om boblevafler er det beste alternativet kan dere sjekke ut vaffeljern med dyremotiv.

Les mer: Slik lager du motiv på vaflene dine!

Når det er sagt anbefaler vi virkelig å teste ut boblevafler. Her får man en mye mer spennende smak enn med vanlige vafler, og både store og små kommer til å like det. Den eneste ulempen vi kan tenke på er at det er litt mer arbeid med å steke vaflene siden vi ennå ikke har funnet en som kan steke flere boblevafler samtidig, men det er vel verdt den ekstra tiden det tar.

Denne artikkelen inneholder annonser for Coolstuff.

Les også:

Legg igjen en kommentar