Hvordan lage vafler med motiv

Stort sett kommer vafler i hjertemotiv, og det er sjeldent vi ser andre varianter enn de klassiske hjertene. Det er alltid godt med vafler, men om du er enig med oss i at det er litt vel kjedelig med det vanlige hjertemotivet hver eneste gang har du havnet på rett sted.

Men er det egentlig mulig å lage vafler med andre motiv enn de vanlige hjerteformene?

Det er flere måter å lage vafler med motiv på, og den kuleste og enkleste måten er ved å kjøpe et eget vaffeljern med motiv. Det er ikke så mange av disse, men det finnes for eksempel et vaffeljern med dyremotiv som kan kjøpes fra Coolstuff. Prisen er ikke så ille heller, og her kan man lage vafler i motiv av afrikanske dyr som elefant, løve og sjiraff neste gang man skal steke vafler!

Dette kommer garantert til å slå an hos barna, men utvalget er jo noe snevert da. For selv om dyremotiv er kjempekult er det bare disse tre dyrene som finnes, og vi har ennå ikke klart å finne noen andre gode vaffeljern med flere dyremotiv enn dette.

Les også: Slik kan du lage boblevafler.

Bruk pepperkakeformer for å tilpasse vaflene til motivet ditt

Det andre alternativet er å steke vafler i et vanlig vaffeljern og få de kjedelige hjertene, og deretter bruke pepperkakeformer for å lage dine egne motiv på vaflene. Dette fungerer godt, men ulempen er at man ikke får den fine og stive kanten på vaflene.

Det er selvsagt også mulig å finne frem saks eller kniv og slippe kreativiteten løs for å lage sine egne motiv, men dette tar jo selvsagt mye lenger tid enn å bruke et ferdig vaffeljern med dyremotiv da.

Denne artikkelen inneholder annonser for Coolstuff.

Les også:

Legg igjen en kommentar