Hvordan loope en video på Chromebook

Chromebook kommer med litt andre programmer for å spille av videoklipp, filmer og andre videoformater enn det de fleste er vandt til fra Windows, og en ting som mange sliter med er at menylinjen er svært slank i forhold til andre programmer.

Det er nemlig mange som får problemer med relativt viktige ting, som for eksempel å sette en video på loop, altså slik at den spiller seg selv på nytt for hver gang den er ferdig. Her er det mange som har blitt frustrerte over den tilsynelatende mangelen på funksjonen, men heldigvis er det enkelt å sette videoer på loop på en Chromebook hvis man bare vet hvordan!

For å sette en video på loop på en Chromebook trenger du bare å holde inne Ctrl samtidig som du trykker på venstre musetast. Da setter den videoen på gjentagelse, og den begynner bare fra starten av når den er ferdig.

Les også: Er Chromebook et godt alternativ til PC? Forklart.

Når du setter på loop på en Chromebook kommer meldingen «Spiller av videoen igjen og igjen til Dovre faller», så når denne teksten dukker opp på skjermen din vet du at du har fått satt den på loop.

For å avslutte loopen igjen gjør du bare det samme, nemlig holde inne Ctrl og klikker på venstre museknapp. Da kommer det en ny melding om at loopen er avsluttet, så stopper den å repetere seg selv.

Les også:

Legg igjen en kommentar