Hvordan komme seg fra Gardermoen på natta

Det er stort sett null stress å komme seg fra Gardermoen til Oslo eller videre til vanlige tider, og det går både tog og buss jevnt og trutt. Om du ankommer Gardermoen flyplass midt på natta kan det derimot være litt problematisk, for det er langt ifra like godt kollektivtilbud på nattetid.

I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan du kommer deg fra Gardermoen til Oslo på natta.

Det første du bør gjøre er å sjekke om du rekker å ta tog eller buss. Det siste flytoget fra Gardermoen til Oslo går klokka 00.50 og er fremme 01.19. Den siste bussen fra Gardermoen til Oslo går 00.15 og er fremme i Oslo ca. 01.00. Deretter er det helt stille frem til det første flytoget går igjen klokka 05.30 neste morgen.

Det er med andre ord litt over 4 timer hvor det ikke er noen kollektivtransport fra Gardermoen og frem til Oslo. Om du ønsker å komme deg inn til byen må du enten bestille noe privat som en taxi eller Uber, eller vente til tidlig neste morgen når kollektivtransporten begynner igjen.

Så mye koster taxi fra Gardermoen til Oslo sentrum

Dersom du ønsker å komme deg fra Gardermoen og inn til Oslo i løpet av nattetimene er den beste løsningen å ta taxi. Du må derimot regne med å punge ut en god slant med penger for å ta taxi, for en taxitur fra Gardermoen til Oslo sentrum koster typisk et sted mellom 1 000 og 1 300 kroner på natten.

Om dere er fire stykker som reiser sammen blir det ikke store summen hver, men om du reiser alene blir det i alle fall en veldig dyr måte å komme seg inn til byen på.

Les også:

Legg igjen en kommentar