Hvordan lage eggerøre

Eggerøre er enkelt og godt, og en super måte å gjøre om egg til å bli noe godt og spennende på. I denne artikkelen skal vi forklare hvordan man lager en god eggerøre så enkelt som mulig!

For å lage en god eggerøre er det bare å finne frem stekepanna og sette på middels varme. Samtidig knuser du 4 – 6 egg i en bolle, tar i litt salt, pepper, og en liten dæsj melk og bruker en visp for å røre den sammen. Når du ikke lenger ser forskjell på eggehvitt og plomme heller du den i stekepanna med litt smør. Rør jevnlig rundt slik at eggene ikke svir deg, og at eggerøra blir lett og luftig.

Og så enkelt er det faktisk å lage eggerøre. Hvis du vil gjøre det litt mer fancy kan du toppe den med finhakket gressløk, så har du en god lunsj på noen få minutter.

Eggerøre

I tillegg til gressløken er det selvsagt mulig å slenge inn litt biter av bacon, skinke, sopp eller andre ting man vil ha med i miksen. Disse kan blandes inn og stekes sammen med eggerøra, eller tilsettes mot slutten hvis de allerede er stekt. Her er det bare fantasien som setter grenser for hva man kan blande inn.

Les også:

Legg igjen en kommentar