Når er det farsdag i 2021? Forklart

Farsdag er et lite høydepunkt i hverdagen til mange fedre rundt om i landet, og er man riktig heldig får man kanskje en god frokost på senga, en liten gave, og litt ekstra oppmerksomhet. Farsdager er knyttet opp mot søndager, noe som betyr at datoen endrer seg fra år til år. Så når er det egentlig farsdag i 2021?

I 2021 faller farsdag på søndag 14. november. Farsdagen faller alltid på den andre søndagen i november, og sammenfaller med farsdag i flere andre skandinaviske land (i motsetning til morsdag som har en egen dato i Norge).

I USA og en hel haug andre land feirer de farsdag på tredje søndag i juni, men den tradisjonen har aldri helt kommet hit til Norge. Så vi feirer den på andre søndag i november sammen med både Sverige, Island, Finland og Estland.

Hva kan man gi far på farsdagen?

Det har blitt ganske vanlig å gi faren sin eller far til barnet sitt en gave på farsdag. Noen gir små, symbolske gaver, noen velger å gi ekstra oppmerksomhet i form av en middag eller frokost på senga, mens andre foretrekker å gi store og fine gaver.

Det er ingen fasit for hva man kan gjøre ut av farsdagen, så her er det bare å finne en egen rytme som fungerer for familien din. Uansett kommer nok far i huset til å sette pris på det som blir gjort!

Dersom du er ute etter en artig farsdagsgave som er både nyttig og litt morsom kan vi anbefale å sjekke ut kategorien for farsdagsgaver hos Coolstuff. Der finner man alt fra artige gadgets til sjokoladegaveesker, og vi tør å påstå at det er noe for alle og enhver der.

Denne artikkelen inneholder annonser for Coolstuff.

Les også:

Legg igjen en kommentar